YIKILAN DUVARIN YENİSİ YAPILIYOR

Yenimahalle Radar Caddesi’nde heyelan sonucu yıkılan duvarın yerine yenisi yapılıyor...

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce yeni duvar yapılması için ihale yapılmıştı. Bölgeye yeni duvar yapım işi 1 milyon 138 bin liraya ihale edilmesinin ardından yoğun bir çalışma içine girildi. Mayıs sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmada şimdiye kadar 22 adet 12 metre boyunda ve yüzde 20 eğimli zemin çivisi ile 22 adet 12 metre uzunluğunda yüzde 15 eğimli zemin çivi çalışması tamamlandı. Yetkililer, çalışmanın yüzde ellik bölümünü tamamlandığını belirterek” çalışma bittiğinde bölgede yaşayanların heyelan korkusu da tamamen ortadan kalkacak” dediler. Bölge sakinleri de çalışma için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

25 Nis 2015 - 16:22 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.