YILDIZ: MESLEKİ ADALET İÇİN ADAYIM

KSMMMO’nun 23 Haziran’da yapacağı seçimlerde Mesleki Adalet Grubu’nun adayı Savaş Yıldız, “Çıkar gruplarının değil, oda üyelerinin menfaatlerini korumak maksadıyla aday olarak çıktım” dedi.

23 Haziran’da yapılacak olan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesi bürokrasinin yasal yolsuzluk uygulamalarına karşı vermiş olduğu mücadeleler ile tanınan Savaş Yıldız meslektaşları tarafından oda başkanlığına aday gösterildi. Mesleki Adalet Grubu’nun adayı olarak çıkan Yıldız’ın en büyük hedefi mesleki adaleti sağlamak.

BİZDEN BEKLETİLERİ YÜKSEK

Neden aday olduğunu şu cümlelerle açıklayan Yıldız, “Günümüzde meslek yasamız ile kurulmuş olan tekelleşmenin sömürü düzenine sessiz kalan, diğer taraftan disiplin cezası ve angaryalar ile meslektaşlarımızı baskı ve tehdit altına alan geleneksel yönetim anlayışı kabul görmemektedir. Meslektaşlarımızın beklentileri yönetmekten çok daha ötesi. Biz de göreve geldiğimiz zaman onların beklentilerine fazlasıyla cevap vereceğimizin sözünü veriyoruz. Genç ve dinamik kadrolar ile oda üyelerimize hizmet etmeye talibiz” dedi.

Öncelikli projelerimiz şunlar;

Ekonomik pazarın genişlemesine katkı sağlamak

Meslektaşlarımıza ücretsiz nitelikli eğitimler

Sorumluluk raporlarında hukuki destek

Ofisimiz projesi

Nispi aidat talebimiz olmayacak

Savaş Yıldız kimdir?

1962 Trabzon doğumlu. Liseyi İzmit Ticaret Lisesi’nde, üniversiteyi Afyon Mali Bilimler Fakültesi’nde bitirdi. Uzun yıllar özel sektörde çeşitli kademelerde yönetici olarak görev aldı. 2004 yılında kendi adına muhasebe ofisi açtı. O günden bu yana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir unvanıyla faaliyetimi sürdürüyor.

03 May 2019 - 14:02 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.