ZEKİ AYGÜN, YÜKSEKOVA’DA

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İl Başkanı Av. Nurettin Fırat ve partililerle birlikte Yüksekova'yı ziyaret etti...

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve beraberindeki heyet, ilk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan esnafla sohbet etti. Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ve muhtarların da eşlik ettiği Aygün, esnafın sorunlarını dinleyerek çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Esnaf ziyaretinin ardından öğretmenevine geçen Aygün ve beraberindeki heyet, burada bazı sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla ilçenin sorunlarıyla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

12 Haz 2016 - 19:34 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.