Akbaş, Çocuk Kulübünde Velilerle Bir Araya Geldi

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, çocuk kulübünde eğitim alan öğrencilerin velileri ile bir araya geldi...

Belirli aralıklarla düzenlenen programlar çerçevesinde çocuk kulüplerine ziyaretler gerçekleştirerek talep ve önerileri dinleyen Akbaş, belediye hizmet binasında bulunan çocuk kulübünü ziyaret etti.

Kulüp ziyaretinde öğrencilerle ve velilerle bir araya gelen Akbaş, eğitim alanında çocuk kulüplerinin önemini anlattı. Ziyaretine eğitim sınıfında bulunan çocuklarla bir süre vakit geçirerek başlayan başkan Akbaş, daha sonra veliler ve çocuk kulübü öğretmenlerince hazırlanan kahvaltıda velilerle sohbet etti. Çocuk kulüplerinin ilk şubesini 2010 yılı içerisinde açtıklarını ifade eden başkan Akbaş, bu güne kadar binlerce öğrenci ve veliye hizmet ettiklerini söyledi. Şu anda 3 ayrı çocuk kulübü ile eğitime devam ettiklerini dile getiren Akbaş, çocuk kulüplerinde eğitim alan öğrencilerin okula başladığında daha aktif olduğunu, gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde gördüğünü söyledi.

Yeni şubelerin açılması için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Akbaş, İnönü Mahallesi’nde yapımı devam eden semt konağında da bir çocuk kulübünün bulunacağını söyledi. Eğitim alanında önemli yatırımlardan biri olan çocuk kulüplerini önemsediklerini ifade eden Akbaş, kulüplerde sadece öğrencilere değil, velilere yönelikte seminerlerin sürdüğünü belirtti. Gerçekleştirilen kahvaltı programında gelen talep ve önerileri de değerlendiren başkan Akbaş, eğitime yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

06 Oca 2014 - 16:49 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.