Ali Haydar Bulut ile yeni dönem başladı

30 Mart seçimlerinden büyük oy farkıyla birinci çıkan Ali Haydar Bulut, mazbatasını aldıktan sonra gerçekleşen devir teslim töreni ile ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu...

Şehrin anahtarı teslim edildi

2004-2009 yılları arasında Derince’de belediye başkanlığı görevini başarıyla yapan Ali Haydar Bulut, aday olduğu 2014 seçimlerinden de % 42.4’ lük sonuçla zaferle ayrılarak ikinci kez başkanlık görevinin startını verdi. İlk olarak mazbatasını alan Ali Haydar Bulut, daha sonda belediye binasında gerçekleşen devir teslim töreni ile göreve başladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe Başkanı Ahmet Ark, ilçe gençlik ve kadın kolları başkan ve yöneticileri, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende eski başkan Aziz Alemdar, şehrin sembolik anahtarını yeni başkan Ali Haydar Bulut’a teslim etti.

Derince’ye hizmet dolu beş yıl daha

Yoğun katılımın olduğu devir teslim töreninde ilk konuşmayı yapan Aziz Alemdar, yaşanan sürecin Derince’ye hizmet serüveni olduğunu belirterek 5 yıl önce gururla devraldığı görevi bugün yine aynı gurur içersinde Ali Haydar Bulut’a teslim etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Derince’de ikinci kez belediye başkanlığı görevine seçilerek bir ilki başaran Ali Haydar Bulut ise 5 yıllık hizmetleri için Alemdar’a teşekkür ederek “Bu güzel günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. 2004-2009 yıllarında önemli çalışmalar gerçekleştirmiştik. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süreçte de güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

“Halk gereken cevabı sandıkta verdi”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ise devir teslim töreninin hayırlara vesile olmasını temenni ederek bu seçimlerde alınan sonucun 10 yıllık AK Partili belediyeciliğe olan güvenoyu anlamına geldiğini söyleyerek hizmet yarışında görevi devralan yeni başkan Ali Haydar Bulut’a başarılar diledi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise 30 Mart tarihinde halkın gereken cevabı sandıklarda verdiğini belirterek önümüzdeki beş yıllık süreçte Ali Haydar Bulut’un Derince’ye ve Kocaeli’ye önemli hizmetleri olacağına inandığını söyledi.

“Çiçek getirmeyin” ricası

Konuşmaların sona ermesinin ardından başkanlık makamını ziyaret edenler, yeni başkan Ali Haydar Bulut’u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerin kendisini son derece memnun ettiğini ve bundan güç aldıklarını ifade eden Başkan Bulut ise ayrıca çiçek israfının da önüne geçilmesi anlamında tebrik ziyaretine gelenlerin çiçek getirmemesi konusunda ricada bulunarak vatandaşlara ilgileri nedeniyle teşekkür etti. Konuşmaların sonrasında ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İlçe Başkanı Ahmet Ark’ın katılımlarıyla meclis salonunda yeni meclis üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirildi.

03 Nis 2014 - 15:30 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.