Baran yeni oy kullanacak gençlerle buluştu

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı Yönetimiyle, Gençlik Kollarıyla, Kadın Kolları ve Mahalle teşkilatıyla durmadan ve hız kesmeden arı gibi çalışıyor...

Gençlik kolları ayrı bir SKM programıyla Körfez halkıyla buluşuyor. AK Gençler geçtiğimiz günlerde Körfez’de bulunan Perşembe pazarına bir çıkartma yapmış bu çalışmaları halkın takdirini kazanmıştı. Ev ziyaretleri ve hasta ziyaretleri yapan Körfez Gençlik Kolları bugün güney mahallesinde bulunan irtibat bürosunda hem yorgunluk attı hemde yeni oy kullanacaklarla bir takım sohbetler etti.

Toplantıya daha sonra AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’da katıldı. İkramlı ve türkülerin söylendiği programda oldukça keyifli anlar yaşandı. Programda konuşan AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Bizler bu davanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizim bu yaptığımız çalışmalar sadece belediyeyi kazanmak değildir. Her zaman söylediğimiz gibi bu seçim bir yerel seçim değildir bu seçim mazlumların ve kimsesizlerin seçimidir. İnsanlık bizleri bekliyor daha yapacak çok işimiz var dedi.

Daha sonra sözü alan Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran burada yeni oy kullanacak gençlerimizle buluştuk. Onlar bizim gözbebeğimizdir, sizlerle geleceğimizi şekillendireceğiz. Ülkemiz için sizlere ihtiyacımız var hepinizi bu tür çalışmalarınız için canı gönülden kutluyorum Allah hepinizden razı olsun. Seçime 1 ay dan az bir zaman kaldı sizlerin bu gayretli çalışmalarınız karşısında duygulanmadan edemiyorum, kendimi gençlik yıllarıma götürmeden edemiyorum. Bu güzel programı hazırlayan öncelikle Gençlik Kolları Başkanım Kadir Alçık ve Güney Mahallesi başkanımıza ve siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

03 Mar 2014 - 10:56 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.