Baran’dan Büyükşehir’e hayırlı olsun ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Gökmen Mengüç ve Doğan Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen görev değişiklikleriyle ilgili hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak Ersin Yazıcı’nın Rize Valisi olarak atanmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Baran’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli eşlik etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti. Genel sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarette Körfez hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Baran, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Gökmen Mengüç’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Baran, hayırlı olsun temennilerini ilettikten sonra son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Doğan Erol’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Genel Sekreter Yardımcıları Mengüç ve Erol, Körfez Belediye Başkanı Baran’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken birlikte birçok başarılı projeye imza atacaklarını söylediler.

15 Tem 2014 - 11:49 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.