BAŞKAN TOLTAR MUHTARLARLA HİZMETLERİ KONUŞTU

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçedeki tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak hizmet ve çalışmaları konuştu...

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ayda bir gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını devam ettirdi. Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıya mahalle muhtarları, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı.Dilovası ilçesindeki mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltılı sohbet toplantısına konuşan Belediye Başkanı Ali Toltar: Göreve geldiğimiz günden bu güne çalışmalarımız ilçenin her noktasında kesintisiz devam ediyor. Yapılan çalışmaların halkımızın rahatlığı ve kullanımının daha eşit şekilde olması için de ilgili mahallenin muhtarının ve yine ilçemizde bulunan STK’larımızın önerilerini de dikkate almak istiyoruz. Bizler kadar muhtarlarımız da halkımızın oylarıyla göreve gelmiştir. Sizlerin de bizim gibi gayesi halkının mutlu olduğu, yaşanılabilir bir kentte yaşamaktır. Sizlerde mahallelerinizin hem sözcüsü hem kanaat önderi hem de idarecilerisiniz.’ dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

1İlçe geneline yapılan hizmet ve çalışmaları muhtarlarla paylaşan Başkan Toltar: Alt yapı, üst yapı, park bahçeler alanında çok sayıda hizmet ettik. Göreve geldiğimizden bu yana öncelikli sorunların çözümü için çalıştık ve çok büyük mesafe kat ettik, çalışmaya da devam ediyoruz.2015 yılını projelerimizin hayata geçiş yılı olarak görüyoruz ve seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz bazı önemli projelerimizi inşallah bu yıl içerisinde hayata geçireceğiz. Çalışmalarımızda karşılıklı iyi niyet ve samimiyet içerisinde hep birlikte yapacağız. Güç birliği yapacağız ve Dilovası’nı yaşanılır bir kent haline getireceğiz. İlçedeki sorunlarımızı ortak akılla halk tarafından seçilen bizler ve mahalle muhtarlarımızla çözeceğiz. Birlikte çözümün kapılarını araladığımızda vatandaşa götürdüğümüz hizmetleri daha da hızlandırmaktadır tüm muhtarlarımıza dolayı ediyorum .’ dedi.

SORUNLAR TOLTAR’A İLETİLDİ

Daha sora toplantıya katılan muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin öncelikli sorunlarını ilettiler. Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen ve not alan Başkan Toltar, birim müdürlerine bir sonraki toplantıya kadar muhtarların aktardıkları sorunların biran önce çözülmesini istedi. Mahalle muhtarları Belediye Başkanı Ali Toltar'a durumlara ve önerileri çözümlerine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

05 Ağu 2015 - 11:16 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.