Başkan Yaman kültür merkezi inşaatını inceledi

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yapımı devam etmekte olan Dilovası Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi...

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçede yapımı devam etmekte olan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Dilovası Kültür Merkezi inşaatını yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yaman, çalışmaların devam etmesinden ötürü, çalışma alanının çevresinde bulunan vatandaşların iş makinelerinden ve çalışmalardan rahatsız olmaması için hassas davranmaları gerektiğini belirtti.

DİLOVASI’NA ZENGİNLİK KATACAK BİR HİZMET

Kültür Merkezinin Dilovası için gerçekleştirilmiş en büyük ve gereksinim duyulan başlıca hizmetler arasında olduğunu vurgulayan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ‘’ Büyükşehir Belediyesinin büyük desteğiyle ilçemizde kalıcı hizmetler inşa ediyoruz. Dilovası için ihtiyaç duyulan hizmetlerden biri de kuşkusuz bir kültür merkezinin yokluğuydu. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah ilçemiz en yakın zamanda böylesi güzel bir hizmete kavuşmuş olacak’’ diye konuştu.

Kültür Merkezinin en kısa sürede bitirilip hizmete açılacağını kaydeden Başkan Yaman, kültür merkezinin altında otoparkı, üst katında kafeteryaları, kütüphanesi, kitap okuma salonları, konferans salonu, nikâh salonu ve diğer bileşenleriyle ilçede büyük bir boşluğu dolduracağını ifade etti.

28 Ağu 2013 - 11:54 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.