Başkanlar Öğrencilerle Yerli Malı Haftası Kutladı

Körfez’de değişik kurumlarda ziyaret yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulunu ’da ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte yerli malı haftasını kutladı...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Genel Meclis Üyesi Seyfettin Yıldız, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan, Yeniyalı Mahalle Muhtarı Yusuf Yanar, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, meclis üyeleri, Ak Parti ilçe yöneticileri ile birlikte Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulunu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Adnan Deniz, okul aile birliği başkanı Yunus Akgün, okul aile birliği yöneticileri ve öğretmenler tarafından karşılanan belediye başkanları ve beraberindekiler büyük ilgi gördü. Öğretmenler odasında yapılan toplantıda, okul aile birliğinin yöneticilerinin talebi üzerine, Başkan Karaosmanoğlu okula üç adet kamelya ve oyun grubu getirtti. Okul müdürü Adnan Deniz, eğitime büyük katkılar sağlayan Pehlivan’a ve Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Daha sonra Karaosmanoğlu ve Pehlivan 1/C sınıfında yerli malı haftası etkinliği yapan öğrencilerin yanına geçtiler. Başkan amcalarını karşılarında gören öğrenciler çok sevindiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Pehlivan ve beraberindekiler öğrencilerle birlikte yerli malı haftasını kutladılar.

14 Ara 2013 - 17:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.