ÇAYIROVA ZABITASINA TAZE KAN

Yeni atanan zabıtalar göreve başladı..

Çayırova Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü’ne atanan zabıta memurlarına yönelik düzenlenen hizmet içi eğitimlerin tamamlanması ile zabıta personelleri görevlerine başladı. 6’sı bayan, 6’sı erkek olmak üzere yeni göreve başlayan 12 personel ile birlikte Çayırova Belediye Zabıtası daha güçlü hale geldi.

Zabıta Müdürlüğü Daha Güçlü

Zabıtalara kılık kıyafet, halkla ilişkiler, ekip çalışması, Belediye Zabıta Yönetmeliği, Devlet Memurları Kanunu, Belediye Kanunu, Kabahatler Kanunu, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat yönetmeliği gibi çalışma hayatını ilgilendiren mevzuat konularında eğitimler verildi. 6’sı bayan, 6’sı erkek olmak üzere yeni göreve başlayan 12 zabıta memurunun katıldığı eğitimlerin sonunda, Zabıta Müdürlüğü’nün başarı seviyesinin daha üst düzeye çıkarılması için yeni projeler geliştirilip uygulamaya konulacağı Zabıta Müdürlüğü yetkililerince ifade edildi.

03 Eyl 2013 - 11:56 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.