Dalkılıçlı CHP’den Örnek Davranış

Diolavası'nda dört ayrı cenaze olması nedeni ile CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, örnek bir davranış sergileyerek anons arabalarının gün boyunca anons yapmamaları yönünde talimat verdi...

Dilovası'nda dört ayrı cenaze olması nedeni ile CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, örnek bir davranış sergileyerek anons arabalarının gün boyunca anons yapmamaları yönünde talimat verdi. Anons araçları ilçe teşkilatının önünde bekletildi. Dalkılıç’ın toplumun değerlerine gösterdiği saygı, herkes tarafında saygı ile karşılandı. ‘’Aynı davranışı keşke diğerleri de gösterseydi’’ denildi.

ACIYI BİLİRİM

Taziye evlerini ekibi ile beraber tek tek gezen Dalkılıç, vefat edenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır diledi. Yakın zamanda annesini kaybeden Dalkılıç, ‘’ölümün yüzü soğuktur, acının nasıl bir şey olduğunu bilirim. Keşke sevdiklerimizi hiç kaybetmesek, fakat hayatın kanunu bu, biri doğarken, diğeri de ölecektir. Bize düşen sabır ve onlara dua etmektir. Allah gittikleri yerde utandırmasın, dedi.

26 Şub 2014 - 11:23 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.