Derince Bartu Caddesi yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derice Şirintepe’de asfaltlama çalışması yaptı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar asfaltlanarak yenileniyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Şirintepe Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.

600 TON ASFALT

Otoyol viyadüğünün kuzeyinde yer alan cadde, zemini iyileştirildikten sonra asfaltlanarak hizmete açıldı. 6 metre genişliğe çıkarılan yola 600 ton asfalt serildi. 550 metre uzunluğundaki cadde Mersincik Mahallesi ile Şirintepe ve Kocatepe mahallelerini birbirine bağlıyor. Cadde Derince’de alternatif bir güzergah olarak kullanılıyor.

10 Oca 2014 - 11:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.