Derinceli kursiyerlerden İstanbul’a kültür gezisi

Fatih Mahallesi’nde bulunan Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler, İstanbul’a yapılan gezide Miniatürk, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Eyüp Sultan Camii'ni gezdi...

Derince Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmete açtığı bilgi, sanat ve spor merkezlerinde yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Bu merkezler arasında yer alan Fatih Mahallesi’ndeki Derince Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri de kendileri için düzenlenen kültürel gezi kapsamında İstanbul’a seyahat etti. Fatih Mahallesi kursiyerlerinin katıldığı İstanbul gezisinde Derinceliler, Miniatürk, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Eyüp Sultan Camii'ni gezdi. İstanbul gezisinden çok memnun kalan kursiyerler, kendilerine bu imkanı sağlayan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve yetkililere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

13 Oca 2014 - 13:43 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.