Gültekin kardeşler AK Parti’ye çalışacaklar

Diliskelesi’nin sevilen ailelerinden Gültekin ailesinin gençleri önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek Ali Toltar’a destek vereceklerini ayrıca AK Parti’nin seçimi kazanması için aktif olarak çalışacaklarını belirttiler...

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği AK Parti’ye yeni katılımlar sürüyor. Katılımların her geçen gün artması AK Parti’de yüzleri güldürüyor. AK Parti’ye son katılım ise Diliskelesi’nin sevilen gençlerinden Gültekin ailesinin gençleri oldu. Sporcu olan ve Diliskelesi’nde sevilen Gültekin kardeşler Dilovası’na son beş yılda yapılanlardan memnun olduklarını dile getirerek “AK Parti iktidarı ile Dilovamız gerçekten önemli hizmetler aldı. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz. İnşaat Mühendisi olan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar’ın da daha çok hizmet edeceğine inandığımız için Ali Toltar’ı destekleyeceğiz. Ayrıca hizmetlerin devamı içinde seçime kadar yoğun bir şekilde çalışacağız.”dediler.

Gültekin kardeşlere AK Parti rozetini AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Yönetim kurulu üyesi İsmail Demir, Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık taktı.

25 Mar 2014 - 14:49 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.