İsmail Baran Körfez’de hızlı başladı

Körfez Belediye başkan adayı İsmail Baran aday adaylığı sürecinde ilk ziyaret ettiği Güney Mahallesi hemşehrilerine aday seçilir seçilmez tekrar ziyaret etti...

Baran” İlçe başkanımız Osman Badem ve tüm teşkilatlarımızın katılımlarıyla birlikte söz verdiğimiz gibi ilk ziyaretimizi Güney mahallesi esnafımıza yapıyoruz. Mahalleli dostlarımızın bugüne kadar her zaman yanında olduk, inşallah bundan sonraki süreçte de her zaman ilçemiz için hep beraber olacağız. İlçemiz de bugüne kadar birçok önemli yatırıma imza atılmıştır”.

PEHLİVAN’A TEŞEKKÜR

AK Parti Körfez Belediye başkan adayı İsmail Baran, ilçe başkanı Osman Badem, kadın kolları başkanı Nesrin Duran, gençlik kolları başkanı Kadir Alçık, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları, mahalle teşkilatları ve kalabalık partili gurubuyla birlikte Güney mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Baran “Bu çalışmalardan ötürü mevcut başkanımız Yunus Pehlivan’a teşekkür ediyorum, genel merkezimizin olurlarıyla ilçemizdeki bayrak yarışı bize tevdi edilmiştir, bizde bu görevi Allah nasip ederse en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız. AK Parti Körfez belediye başkan adayı İsmail Baran ve AK Parti heyeti, Güney mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptıktan sonra Güney mahallesi seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Oca 2014 - 12:45 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.