Kent Konut A.Ş Genel Müdürü Erhan Coşan oldu

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne Erhan Coşan getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne Yalçın Özön’un emekliye ayrılmasından sonra Erhan Çoşan getirildi. Yeni Kent Konut Genel Müdürü Coşan, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetiminden yüksek lisans mezunu. Coşan son olarak Kent Konut’ta Şantiyeler Müdürü olarak görev yapıyordu.

ERHAN COŞAN KİMDİR

1981 yılında Kocaeli’ de doğan Erhan Coşan, 1998 yılında İzmit Gazi Lisesi’nden, 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Erhan Coşan, 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetiminden Yüksek lisansını tamamladı. Yüksek lisansında tez olarak İzmit bölgesindeki kentsel dönüşüm konu olarak işlemiştir.

İş hayatına 2004 yılında özel sektörde başlayarak saha mühendisliği şantiye şefliği görevinde bulunduktan sonra 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Fen işleri Daire Başkanlığında Kontrol Mühendisi ve Proje Yapım Şefliği görevinde bulunmuştur. 2009 yılında Kent Konut A.Ş ‘de Kontrol amiri olarak göreve başlamış olup daha sonra şantiyeler müdürü olarak bu tarihe kadar görevini yürütmüştür. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

13 Eki 2020 - 14:57 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.