Körfez’den Güçlü Destek

Cumhurbaşkanı seçimine günler kala Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman...

Cumhurbaşkanı seçimine günler kala Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, ilçe teşkilatı ve meclis üyelerinden oluşan bir heyet ilçede esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnaf Ve Dernek Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Kocaeli Milletvekili Şeker ile beraberindeki heyet, hem dernek ziyaretlerinde hem de esnaf ziyareti ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde cumhurbaşkanlığı sürecini değerlendirerek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için halkın desteğini ve dualarını esirgememelerini istedi.

Esentepe ve Kuzey Mahallelerinde esnaflara hayırlı işler dileyerek sohbet eden heyet daha sonra Kars Akbaba ve Çemre Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti.

Bozkurt: “Desteklerimiz Devam Edecek”

Dernekte açılış konuşmasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Erdoğan Bozkurt, derneğin farklı etnik gruplardan oluştuğunu belirtirken ilçenin mozaiği durumunda olduklarını ifade etti. Konuşmasında Dernek Başkanı Bozkurt yerel seçim sürecinde Belediye Başkanı Baran’ı desteklediklerini ve bu süreçte de istikrarın sürmesi için ülkesini seven her vatandaş gibi Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin devam ettiğini kaydederken, “Belediye Başkanımızın çarşamba günlerini Halk günleri ilan etmesinden ve Başkanımızın kapısının halka daima açık olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Başbakanımız da her zaman halkın adamı oldu. Sandıkların efendisi de Recep Tayyip Erdoğan olacak.” dedi.

Başkan Baran: “Türkiye’de istikrar kazanmış olacak”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem milli iradenin temsilcileri olarak verdikleri destekten dolayı dernek üyelerine teşekkür ederken 10 Ağustos’un Türkiye Cumhuriyetinin hedefleri doğrultusunda ilerlemesi için tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi. Bu tarihte Körfez’den çok güçlü bir destek çıkacağına inandığını belirten Badem, 10 Ağustos’un tarihinin Yeni Türkiye’nin hedeflerinin kapıları aralanmış olacağını belirtti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yerel seçimlerde milletimiz bizi görev başına getirdi. Bizler de bu göreve layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Önümüzde ülkemizin geleceğini için çok önemli bir seçim var. Milletimiz Cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçecek. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Uzun Adam, Yiğit Adam ve Halkın Adamı, milli iradenin gücünü arkasına alarak çatı’ya gereken cevabı 10 Ağustos’ta verecek. Türkiye’de istikrar kazanmış olacak. Yatırımlar hızlanacak. Türkiye’nin gücüne güç katmış olacağız. Türkiye, dünyada daha saygın bir konum elde edecek. Erdoğan 10 Ağustos’ta Cumhurun Reisi olduğunda artık yeni Türkiye’nin önünde kimse duramaz” ifadelerini kullandı.

06 Ağu 2014 - 10:47 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.