Malike ile Engin evliler kervanında

Derinceli Malike Sülün ve Engin Sayılır, hayatlarını Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni ile birleştirerek evliler kervanına katıldı...

Düğün töreni yapıldı

Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Malike Sülün ve Engin Sayılır, Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreniyle yeni bir yaşama doğru yelken açtı. Nursen ve Osman Sülün çiftinin güzel kızları Malike ile Birsel ve Erol Sayılır çiftinin yakışıklı oğulları Engin, Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Başkan Bulut yalnız bırakmadı

Gelin ve damadın aile dostları ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği nikâh törenine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da katılarak, gençleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Yeni bir hayata “evet” diyen Malike Sülün ve Engin Sayılır’a hediyesini takdim eden Başkan Bulut, genç çifte bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

18 May 2014 - 00:17 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.