Mercan :zarafet ve nezaketin zeka işi

Körfez Belediyesi çalışanlarına yönelik “Sosyal Davranış Kuralları ve Nezaket” konulu, eğitim semineri düzenledi...

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan katılımcılarla karşılıklı diyalog içerisinde verdiği seminer oldukça keyifli geçti.

Körfez Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan personele “Sosyal Davranış Kuralları ve Nezaket” ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminere, belediye çalışanları büyük ilgi gösterdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan nezaketsiz davranışlarda hep karşı tarafın suçlandığını belirterek “Biz iyiyiz, başkaları hata yapıyor. Biz çok zarifiz başkaları kaba davranıyor. Belki yüzleşme zamanı, hadi kabul edelim. Zaman zaman da olsa nezaketten uzaklaşmak hoşumuza gidiyor. Daha özgür mü oluyoruz, kulağımız alıştığı için mi, yoksa çevredeki örnekleri görüp kanıksadığımız için mi bilemem ama, kabalaşmak, küfür, kolay geliyor.” dedi. Mecan zarafet ve nezaketin zeka işi olduğunu söyledi.

#

20 Şub 2014 - 16:16 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.