Örs beraberindeki 200 kişi ile birlikte MHP Derince İlçe Teşkilatına üye oldu

Eski Genç Parti İl Başkanı Erkan Örs beraberindeki 200 kişi ile birlikte MHP Derince İlçe Teşkilatına üye oldu...

Daha önce de Derince Belediye Başkanı Halit Altuntaş’la çalışma fırsatı bulduğunu ifade eden Örs, meclis üyeliği için aday adaylığını da açıkladı.

Eski Genç Parti İl Başkanı Erkan Örs önceki akşam MHP saflarına katıldı. Yaklaşık 200 kişi ile birlikte partiye katılan Örs aynı zamanda meclis üyeliği için aday adaylığını da açıkladı. Programda ilk sözü MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek aldı. Şimşek, “ Bugün her geçen gün daha da güçlenen ilçe Teşkilatımıza yeni bir güç daha eklemek adına toplanmış bulunuyoruz. Erkan Örs arkadaşımıza hoş geldiniz demek istiyorum” şeklinde konuştu

ONUR DUYACAĞIM

Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş ile çalışmaktan büyük bir onur duyacağını ifade eden Örs, “Siyasete 8 yıl kadar ara verdim. Geçmiş dönemde de Genç parti’de il Başkanlığı ve kurucu ilçe başkanlığı görevlerini yürüttü. MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş ile bir komisyonda birlikte çalışma imkanı bulmuştum. Derince’ye hizmet etmek adına başkan adayımız Altuntaş ile birlikte hareket etmenin doğru olduğuna kanaat getirdim. Bu nedenle MHP’ye üye oldum ve meclis üyesi adayı çıktım. Vicdan sahibi biriyim” dedi.

CİDDİ BİR SEÇİM

Programda söz alan Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, “Derinceli 2 dönemdir hizmet alamadı. Bizim 1 dönemde yaptığımızı 2 dönemde yapamadılar. Biz de bu nedenle Derincenin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına arkadaşlarımızın da ısrarıyla MHP’den aday oldu. Derince’de 95 bin seçmen var. Bunların yaklaşık 10 bininin oy kullanmadığını düşünürsek AKP Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut yaklaşık 50 bin civarında oy almayı planlıyor. Ama atladığı bir şey var. Partisinin yükseliş döneminde partisinin oyunu yaklaşık 11 bin düşürmüştü. Önümüzdeki seçim hem yerelde hem de genelde çok ciddi bir seçim” dedi.

ERKAN ÖRS KİMDİR?

1967 Yenidoğan İzmit Doğumlu olan Erkan Örs, 4 buçuk yıl Derince Kaymakamlığı ve Kocaeli Valiliği’nde yeşil kart birimlisi olarak görev yaptı. Kocaeli Valiliği Bina daire amirliği görevinden kendi isteği doğrultusunda emekli olan Örs, Anavatan Paritesinde siyasi hayatına başlamıştır. 1991 ile 1992 yılları arasında Körfez ilçe teşkilatının kuruculuğunu yapan Örs ardından 10 yıl siyasete ara vermiştir. 2002 yılında Cem Uzan’ın başkanlığında kurulan Genç Parti’de il başkanlığı yapan Örs 2004 ile 2006 yılları arasında aktif siyasette bulunmuştur. İş yerinin özelleşmesi ve oğlunun rahatsızlığı nedeniyle siyasi görevini bırakan Örs, 8 yıl aradan sonra MHP saflarına katılarak meclis üyesi aday adaylığına başvurusunu yaptı. Çeşitli STK ve derneklerde çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Örs’ün 23 yıllık eşi Serpil Örs’ten 10 yaşında Sudenaz isimli 1 kızı ile Emirkan isimli bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

05 Şub 2014 - 13:21 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.