Saadet Partisi Körfez Abdullah Sevim’i ağırladı

SP Körfez İlçe Teşkilatında yapılan Mart ayı değerlendirme toplantısına İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, yönetim kurulu üyeleri, Ünal Aktaş, gençlik kolları ve hanım kolları yönetimi, mahalle müşahitleri katıldı...

Toplantıya GİK Üyesi İlahiyatçı Yazar Abdullah Sevim’de konuk olarak katıldı.

Mart ayı değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Sarıdoğan, ‘’Dengesiz bir seçim ortamında alınacak iyi sonuçlardan birisini aldık. Geçmişi bırakıp, gereken dersleri de alarak bundan sonraki çalışmalara yoğunlaşacağız. Yönetim kurulumuz, hanım kolları ve gençlerimiz hiç ara vermeden çalışmalara devam edeceğiz. Seçim çalışmaları sırasında Saadet Partisi’nin ilçemize ve ülkemize, sorunlara bakış açısını anlattık, eğer bir partiye oy kullanılacaksa korkmadan ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği düşünülerek oy kullanılması gerektiğini söyledik. Köşe dönme,düşünce, birilerine rant sağlama, insanların dini duygularıyla oynayama mantığıyla şehir yönetilecekse isim değiştirmeye gerek olmadığını anlattık’’ dedi. Daha sonra toplantıya konuk olarak katılan Genel İdare Kurul Üyesi İlahiyatçı Yazar Doktor Abdullah Sevim seçimlerin kısa bir değerlendirmesini yaptı. Yapılan değerlendirmede, beklenen başarıya nasıl ulaşılabileceği ve daha iyi sonuçların nasıl alınabileceği konusunda bilgiler verildi.

Abdullah Sevim konuşmasında, 30 Mart Seçimlerinin bu ülkede yeni bir milat olduğunu bu seçimde insanımızın dertlerini, ekonomik kaygılarını, Ülkemizin parçalanmaya doğru adım adım yaklaştığını, farkına varmadan gözünü yumarak İktidar partisine oy verdiğini söyledi. Sevim, korku, gelecek endişesi, istikrar bozulmasın algısının milletimizin gözüne perdeyi indirdiğini, bu sebepten dolayı gerçeği sağlıklı bir şekilde göremediğini söyleyerek, ‘’ Birçok sebepten dolayı iktidar partisine oy verirken çok daha dikkatli olunmalıydı. Eğer belediyeler bir şehri ruhsuz, estetikten uzak yapıların yapılması olarak görüp, iç içe girmiş stres şehirleri inşa ediyorsa burada kazanan ne şehir, ne de o şehrin halkı olur. Burada kazanan sadece gözü paradan başka bir şey görmeyen şehir yağmacıları olur’’ dedi.

Sevim konuşmasına, ‘’Bu gün şehri büyütmek için her türlü ranta ve yağmaya müsaade eden Bu iktidar Anadolu’da birçok ilçeden büyük mahalleler oluşturmuş, buda şehirlerde güvenliğin kontrolden çıkmasına, komşuluğun yok olmasına ve aile yapısını bozan birçok olumsuzluğun ortaya çıkmasına neden olmasına göz yummuştur. Bununla birlikte Başbakan kontrolünü kaybetmiş, eleştirilere kulağını tıkamış, adeta dostu düşman, düşmanı dost görmeye başlamaştır. Etrafımızdaki bütün Müslüman ülkelerle kavgalı hale gelmiş, ABD’nin, AB’nin Müslüman ülke topraklarını işgal etmesine ses çıkarmadığı gibi işgaline yardımcı olmuştur. Saadet Partisi kadroları olarak bizlerin görevi bu tehlikeli gidişata dur demek için, gece gündüz çalışarak gerçekleri ülke insanına anlatmaktır. Kurtuluş İslam Kardeşliğinin yeniden tesis edilmesinde ve İslam Birliğinin acilen kurulmasındadır. Bunun için dünkünden daha fazla çalışmamız gerekiyor’’ dedi.

Toplantıda, Mart ayına ait mahalle ve ev çalışmaları da değerlendirilerek, hazırlanan raporlar görüşüldü.

24 Nis 2014 - 12:35 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.