Şampiyonluğu kutlamak için yaktığı havai fişek elinde patladı

Karamürsel’de, bir kişi şampiyonluk kutlaması için yaktığı havai fişeği yanlışlıkla yere doğru tutunca büyük panik yaşadı. Havai fişek yerde patlarken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Şampiyonluğu kutlamak için yaktığı havai fişek elinde patladı
Şampiyonluğu kutlamak için yaktığı havai fişek elinde patladı
Video için play'e tıklayın

Olay, Karamürsel’de D-130 yolu kenarında bulunan restoranın önünde meydana geldi. Beşiktaş’ın şampiyon olmasının ardından bir taraftar, şampiyonluğu kutlamak için havai fişek patlatmak istedi. Eline aldığı havai fişeği ateşleyen kişi yanlışlıkla fişeği yere doğru çevirince havai fişek yerde patladı. Kutlama yapmak isteyen kişi büyük panik yaşayarak kaçtı.

O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, patladıktan sonra havaya fırlayan meşalenin yere düşerek yanması ve taraftarın kısa süreli panik anları yer alıyor.

#

17 May 2021 - 10:56 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.