SEÇİME 5 KALA

Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor...

Seçime sayılı günler kaldı ama CHP Derince İçe örgütünde hiçbir yavaşlama yok. Derince ’nin mutluluğu için, iyi bir kent olması için çalışmalar devam ediyor.

Ev toplantıları , site toplantıları, esnaf ziyaretleri,kahve ziyaretleri,açılışlar, dernek ziyaretleri, hiç aksatılmıyor. Başkan adayı bu durumdan çok memnun görünüyor. Halkla iç içe olmanın onu çok mutlu ettiğini, şeffaf belediyeciliğinde bunu gerektirdiğini, kazandıkları taktirde yönetimin bu şekilde olacağını söylüyor.

Halktan olumlu tepkiler toplayan Hakan Savaş’ ın sevenleri gittikçe çoğalıyor. Başkan adayı her gittiği yerde sevgi ve ilgiyle karşılanıyor. Projelerini anlatıyor, sıkıntıları dinliyor. Başkan adayının projeleri seçmenden tam destek alıyor. Başkan adayının sürekli halkla olması seçmenleri gönülden etkiliyor. Başkan adayı son güne kadar bu tempoyla çalışacaklarının sinyalini veriyor.

Seçmenden barış için, Halk için, aydınlık için, üniversite için, düzenli ulaşım için, dayanışma için, gençlik için, huzur için, varlık İçinde, birlik içinde, özgür biçimde bir Türkiye için haydi Derince seninle beraber çıkalım bu yola beraber aşalım bütün sorunları sloganı tam destek alıyor.

24 Mar 2014 - 13:05 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.