Sinem ile Kürşat bir ömür mutluluğa ‘EVET’ dedi

Karaca Sigorta’nın sahibi genç iş adamı Kürşat Karaca, hayatını Sinem Karayel ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Derince Belediye Başkanı A.Haydar Bulut kıydı...

Derince’nin tanınmış ailelerinden Vedat Karaca ile Zehra Karaca çiftinin yakışıklı oğulları Kürşat, Cihat Karayel ile Kıymet Karayel çiftinin güzeller güzeli kızları Sinem ile evlendi.

Antikkapı Restaurant’ın bahçesinde muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen düğün törenine katılım hayli fazla oldu. Genç çiftin nikahını Derince Belediye Başkanı A.Haydar Bulut kıyarken şahitlikleri ise Eda Kuru, Reyhan Çelik, Vural Çelik ve Meryem Çiğdem Dereyüzü üstlendiler. Şahitler huzurunda bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyen Kürşat ile Sinem çifti uzun süre alkışa tutuldular. Damat Kürşat Karaca tanınmış sigortacılardan, babası Vedat Karaca da MHP Derince eski İlçe Başkanlarından olduğu için düğüne MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, MHP Derince eski Belediye Başkan adayı Abdurrahman Akgül, MHP Derince eski İl Başkanı Nurdoğan Kaçar, MHP Kocaeli eski Milletvekili adayı mimar Haluk Akyüz, Kocaeli Sigortacılar Dernek Başkanı Fahri Balaban ve çok sayıda sigortacı iş adamı katıldı. Müzik eşliğinde bol bol oynayarak halaylar çeken Kürşat ile Sinem’e davetliler de sürekli eşlik etti. Adeta takı yağmuruna tutulan genç çift balayı için Bodrum’u tercih etti.

26 Ağu 2014 - 17:52 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.