Sümeyye ile Kadir’in mutlu günü

Derinceli Sümeyye Şimşek ile Kadir Akçakaya, hayatlarını Başkan Bulut’un kıydığı nikahla birleştirerek mutluluğa doğru yelken açtı...

Zinnet ve Doğan Şimşek çiftinin güzel kızları Sümeyye ile Emriye ve Taceddin Akçakaya çiftinin yakışıklı oğulları Kadir, Grand Körfez Hotel’de düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Her iki ailenin yakın akrabalarının ve dostlarının yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un kıydığı nikâhta şahitlikleri MHP İl Başkanı Emin Şimşek, MHP İlçe Başkanı Emin Şimşek, eski belediye başkanı Halit Altuntaş, meclis üyesi Hakan Karakaş, Necmettin Akçakaya ve Abdurrahman Kaya yaptı. Grand Körfez Hotel’i dolduran her iki ailenin yakınlarının genç çifti takı yağmuruna tuttuğu nikah töreni neşe içersinde sona erdi.

21 Nis 2014 - 15:11 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.