Yaman'dan teşekkür yemeği

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, lige iyi bir başlangıç yapan Dilovası Belediyespor yönetimini yemekte ağırlayarak teşekkür etti...

Son yaptığı hazırlık maçında Serhatspor'a 6-1'lik bir skorla yenilerek ligde ne yapacağı merak konusu olan Dilovası Belediyespor'un ligin ilk maçında Gölcük İdmanyurdu'nu 5-1 ve ardından Karamürsel İdmanyurdu'nu 2-1'lik skorlarla geçen Dilovası Belediyespor'da keyifler yerinde.

DİLOVASI'NIN YÜZÜ GÜLÜYOR

A Takımı ile birlikte amatörde mücadele eden U-17 ve U-15 takımlarının aldıkları galibiyetler sonrası liderlik koltuklarına oturmaları Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı çok mutlu etti. Lige iyi başlangıç yapan Dilovası Belediyespor'un yönetimini yemekte ağırlayan Başkan Yaman, "Dilovası Belediyespor'umuz daha önce aldığı "Kocaeli'nin en centilmen" takımı ünvanı ile Dilovamızı onurlandırmıştı. Bu onur sonrası artık takımımızın üst lige çıkma zamanı gelmiştir. Takımımızın kendilerine yakışır galibiyetler ile bir üst lige çıkmasını istiyorum. Geçtiğimiz yıl önemli başarılar sergilemiş ancak son anda fırsatı elimizden kaçırmıştık. Bu sezon görüyorum ki takımımız gayet başarılı iki hafta önce lige başlamasına karşılık gösterdiği performans ve aldığı galibiyetler ile Dilovası'nın yüzünü güldürmeye devam edecektir.

BU BAŞARI ÇOCUKLARIMIZIN

Ayrıca A Takımımız dışında mücadele eden U-17 ve U-15 genç takımlarımızda aldıkları galibiyetler ile liderlik koltuklarına oturmuşlardır. Bu başarı Dilovası'nın çocuklarınındır. İnşallah sezon sonuna kadar liderliği ellerinden bırakmayacaklardır. Sezona iyi başlangıç yapan Dilovası Belediyespor Başkanı Kemal Memiş ve yönetimini şimdiden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz bu başarıların sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Maddi ve manevi her zaman takımlarımızın yanındayım. Umuyorum ki Dilovası'nın çocukları sezon sonunda tüm liglerde bizlerin yüzlerini güldürecektir."dedi.

GALİBİYETLERİMİZİN ESERİ YAMAN'DIR

Başkan Yaman'ın ardından konuşan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Kemal Memiş'te "Başarılarımızın arkasında Başkanımız Cemil Yaman vardır. Bizlere ve gençlerimize olan güveni galibiyetlerimizin eseridir. Yönetimim ve futbolcu arkadaşlarım aldıkları galibiyetler ile inşallah bu sezon başkanımızın yüzünü hep güldürecektir. Başkanımıza bize verdiği destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

03 Eki 2013 - 12:54 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.