Yürüyüşün adresi bu kez Kaşkaldere

Derince ve Körfez’in birleştiği Kaşkaldere Mesire Alanı’nda gerçekleşen hafta sonu yürüyüşüne başkanlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Derince ve Körfez’i birbirine bağlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Derince Belediyesi ve Körfez Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlemesi yapılan Kaşkaldere Mesire Alanı, tamamlanmasının ardından göz kamaştırıcı bir görünüme kavuştu. Özellikle yaz aylarında ailelerin dolaşma ve spor yapma imkanı bulduğu Kaşkaldere Mesire Alanı, kış aylarında da yine büyük ilgi görüyor. Artık gelenek haline gelen sabah yürüyüşleri bu kez iki ilçeyi birbirine bağlayan Kaşkaldere Mesire Alanı’nda yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Yürüyüşlerin yeni adresi Kaşkaldere

Derince Yenikent mevkiinde başlayan yürüyüş 60 Evler’de sona ererken, yürüyüşe katılanlar hem sohbet edip hem de hafta sonuna sporla başlamanın keyfini çıkarttı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sabah yürüyüşünün gerçekleştiği Kaşkaldere Mesire Alanı, Derince ile Körfez’i birleştiren proje olarak, artık yürüyüş severlerin yeni adresleri arasında yer alıyor.

#

13 Oca 2014 - 12:59 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.