600 BİN LİRALIK JEEP’E BİNEN HYUNDAİ İŞÇİSİ..!

İlimizde bir fabrikada işçi olarak çalışıp 600 Bin Liralık Jeep’e binen kişi son günlerde hayli konuşuluyormuş.

600 BİN LİRALIK JEEP’E BİNEN HYUNDAİ İŞÇİSİ..!
Haber albümü için resme tıklayın

Bilindiği üzere bir fabrikada işçi olarak çalışan birisinin bugün ki şartlarda 600 Bin Liralık Jeep’e sahip olması başka bir yerden destek almazsa veya bir şans oyunu tutturmazsa imkansız gibi bir şey.

Ancak Hyundai Fabrikası’nda çalışan bir uyanık hem 600 Bin Liralık Jeep’e biniyor hem de gezilerden çıkmıyor.

Ek işler yaptığı bilinen bu kişi bir partiden meclis üyesi aday adayı olmuş fakat şaibeli işlerinden ötürü aday gösterilmemişti.

Geçmiş yıllarda dernek başkanlığı da yapan bu kişi son model Jeep’iyle sefasını sürerek gezilerden de çıkmayarak nasıl oluyor da fabrikada işine yetişiyor bu da merak konusu.

Bu ismi şimdilik açıklamıyoruz çünkü başka şaibeli işleriyle bu ismi açık bir şekilde yakın zaman yayınlayacağız.

Bekleyin...

07 Ara 2019 - 01:03 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

07

Harun öztürk - Hayırdır arkaslar nıye adamın 600 bınlık aracı olmazmı bence dürüst bı arkadas ez 5 yıldır takıp ederım faceden ve toplantılardan bence ıftıra atmayın cok ayıp

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03
06

KOLPA - Sigortacı çakal nusretten başkası değil var yemez gözükür ama kendine en lüks hayatı yaşatır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03
05

DERİNCELİ - BU NUSRET ÖZCAN DEĞİLMİ ONUNDA RANCEROVERİ VAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03
04

Körfezli Mustafa - Adam çalışıp almış kime ya. Servet düşmanımısınız siz. Adamın hırsızlığını bilen varsa söylesin. Yoksa bu işler hem ayıp hemde vebaldir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03
03

TAŞKÖPRÜLÜ - DAHA ÖNCE DERNEK BAŞKANI İKEN AYLIK AYDATLARDAN YOLUNU BULDUĞU İÇİN ONU BAŞKANLIKTAN ALDIK ŞİMDİ ÇALDIĞI PARALARLA RANÇLERE BİNİYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03
02

Hasan Ağır - Senin dediğin kişi Nusret Özcan vatandaş sigortacılık yapıyor,Aynı zamanda Çınarlı kent yöntim kurulunda.Bindiği araba 2. el Range Rover onu bile düzgün yazmamışsın.Dürüst çocuktur.İsmini yazmaktan korkan taşköprülü derneğinia aidatmı topluyormuş.Sen kaç para verin.Elinde belgen varsa ver mahkemeye.Ama adını bile yazamayan iftiracı.Ver mahkemeye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03
01

hunday işçisi - biz sabah akşam çalışalım ama içimizdeki hırsızlar sefa sürerek kul hakkı yesin.haram zıkkım olsun bunu yapana.kim olduğunu biliyorum o kadar ibneki kendisi hundayda çalışıyor ama markası RANGE nasıl oluyorsa?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:03