AK PARTİ’NİN DERİNCE’DEKİ ANKETİNDEN 1. KİM ÇIKTI?

İktidar partisi AKP’nin yerel seçimlerde en çok seçim kaybetme korkusu yaşadığı iki ilçe var.

AK PARTİ’NİN DERİNCE’DEKİ ANKETİNDEN 1. KİM ÇIKTI?
Haber albümü için resme tıklayın

Bu iki ilçenin biri İzmit diğeri ise Derince.

Zaten bunu artık siyasetle ilgilenmeyen normal vatandaş bile çok iyi biliyor.

Diğer ilçelerde ise AKP bu iki ilçede yaşadığı zorluğu yaşamayacak gibi gözüküyor.

12 Ocak günü AK Parti’nin Kocaeli’deki ilçe belediye başkan adayları açıklanmıştı.

Özellikle Derince’de mevcut belediye başkanının haricinde 8 yeni isim aday adaylığını açıklamış fakat buna rağmen genel merkez dışarıdan bir ismi aday göstermişti.

Bu kişi partinin Kocaeli’deki abisi olan ve iki dönem milletvekilliği yapan Zeki Aygün idi.

Bu durum bazı çevreler tarafından olumsuz olarak karşılanmıştı.

Keza bu AK Parti’nin yapmış olduğu ankette de öyle çıktı.

Zeki Aygün’ün adaylığı açıklandıktan sonra AK Parti’nin kendi anket şirketi Derince’de bir anket yaptırdı.

Bu anket Derince’nin merkezinde yapıldı.

Ve sonuç olarak CHP’nin adayı Sertif Gökçe yüzde 6 oy oran farkıyla 1. çıktı.

Derince’de her seçim AKP ile CHP neredeyse kafa kafaya yarışır.

İlçenin 10 mahallesi bulunmakta ve CHP her seçim en yüksek nüfusa sahip Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde (60 Evler) birinci parti çıkar.

Merkezde ise genelde AKP’nin çoğunluğu hakim olur.

Fakat bu dönem CHP’nin belediye başkan adayı Sertif Gökçe çok güçlü bir isim.

Adaylığının erken açıklanması Gökçe’nin lehine oldu.

Çünkü Sertif Gökçe Derince’de neredeyse gitmediği ev ve esnaf kalmadı.

Bu da onun bir adım önde olmasını sağladı.

Keza Gökçe’nin dürüstlüğü halk nezdinde de olumlu tepkiler almakta.

Derince’nin merkezinde yapılmasına rağmen yüzde 6 oy farkı ile AKP’nin önüne geçen Gökçe şimdiden seçimlerin favorisi diyebiliriz.

Aldığımız bilgilere göre ay sonunda yine yeni bir anket yaptırılacakmış.

Eğer yine kötü sonuç alınırsa AKP’nin Derince’de işi hayli zor gözükmekte.

23 Oca 2019 - 16:50 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

34

Teşkilat - Skm başkanlığını yapan ramazan bostana dır mesajım .Derhal derincede seçimin kaybedileceğini başkan adayının değişmesi gerektiğini bildir.Yoksa derince için çok kötü olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
33

Ak partili - Biz parti sevdalıyız dediğini duyduk tanju yılmaz derincede seni sen yapan ibrahim şirine sen yanlış yaptın bu mudur particilik .Kuyu kazdın adnan pala ile kazdığın kuyuya düşerken zeki başkanın kuyusunda buldun kendini .Sertif Gökçeye kapattıracağız bu kuyuları merak etmeyin .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
32

Gercek derıncelı - Ulan adam olun teskılatınıza sahıp cıkın oncusu buncusu mu kaldı ak partı var teskılatın ıstıfasını bekleyen mahluk yuru gıt sertıf abının kapısında yat ıs verıyor meclıs uyelıgı verıyor para dagıdıyor kosun hdp chp ıyı partı basarılar sızlere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
31

Teşkilat - Cumhurbaşkanını yanıltan koltuk sevdalısı zeki aygün kaybediceksin senle beraber yanındakilerde kaybedecek 360 derece döndükleri için daha beter olacak haydarın yanından ayrılmayan gençlik kolları başkanı zeki aygüncü oldu pala da tutmadı .Olan şirine oldu ama merak etmeyin ak partili olarak ilk defa chp ye oy vereceğim ankaraya mesaj olsun bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
30

ferit düzgün - 1 şubattan sonra akpnin derince adayı değişirse kimse şaşırmasın bu şaka değil gerçek.çünkü aygün tutmadı büyük tepki var.bunu genel merkez ayın 30'da yağacağı ankette anlayacak ve aday değişecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
29

Cevval - Haydar Bulutun hırsızlığı yolsuzluğu yok diye her yerde birçok projesi var diye birileri bunu hazmedemeyip saf dışı bıraktı ama bu iş chp nin işine yarayacak. Haydar buluta çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
28

ŞAHİN - HAYDAR BULUTU GÜNAHIM KADAR SEVMEM AMA EĞER ZEKİ AYGÜN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSE EMİN OLUN HAYDAR BULUTU DERİNCELİLER MUMLA ARAYACAK MUMLA.ZEKİ ARTIK HAFIZA BİTMİŞ AYAKTA DURAMIYOR DERİNCEYE NE YAPACAK.GERÇEKLERİ GÖRÜN ARTIK.REİS BU ADAMI DERİNCEYE BELA OLARAK GETİRDİ VE BURADA NE KADAR YAPTIĞINI ANLAYACAK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
27

KADİMDOST - ZEKİ BAŞKAN SEN BUGÜN CADDELERDE YALNIZ DOLAŞIRKEN SADECE YANAR DÖNER TANJU İLE DOLAŞIRKEN AKŞAM SENİN İLÇE BAŞKANIN İZMİTTE MEŞHUR BİR BARDA KAFALARI ÇEKİYORDU 3 TANE BAYANLA.SEN İLÇE BAŞKANI VE TEŞKİLATIN OLMADAN NASIL SEÇİM KAZANACAKSIN? SADECE TANJU YANINDA VE YALNIZLARI OYNUYORSUN YOL YAKINKEN DÖN BU SEVDADAN! NAMUS SÖZÜ VERDİĞİN İBRAHİM ŞİRİNE BU GÖREVİ BIRAK. SEN ZATEN SEÇİMİ ALAMASSIN BARİ ONA BIRAKKİ AKP DERİNCEDE SEÇİMİ KAYBETMESİN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
26

Gençlik Kolları - Tanju Yılmaz Borç batağında belediyeye fatura kesmek meclis üyesi olmak için koşturuyor yanında.Ne de güzel söylemişsin yanar döner tanju seni de saçma sapan kurduğun yönetminide istemiyoruz .Bu başkan adayı değişirse eğer ne yapacaksın kime döneceksin bakalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
25

Furkan - Zeki Aygünü , Selçuk Çakıroğlunu , Tanju Yılmazı istemiyoruz istifa edin ve terkedin derinceyi Siyaset sizemi kaldı .Ceplerini doldurmaya gelmişler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
24

Hero - Bahsetmiş olduğunuz gençlik kolları başkanı zaten bir ak partili değildir ailece kendilerini tanırım .Sadece koltuk sevdası ve hitabını geliştirmek için bu yola çıkmış egosunu tatdmin etmeye çalışan birisidir.Atatürke hakaret ettikden sonra da tüm akrabaları olarak fazla arayıp sormayız kendisini .İsminin bu kadar karalanması hiç iyi değil.Kim başkan olursa onun yanında yalakalığa gerek yok.Özü cehapedir bunuda unutmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
23

Halil ibrahim - Bu kadar olumsuz yorumda herkesin hem fikir olması genel merkeze verilen bilginin ne derece kirli olduğunun ispatıdır.Derince de umarım seçim kaybedilmeden gerekli ders alınır yalnıştan dönülür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
21

hakkı yılmaz - Umarım korktuğumuz olmaz seçim kaybedilirse sonra ah vah para etmez son pişmanlık fayda etmez vakit varken Zeki abi de öngörülü davranıp abilik yapıp şeçimi kaybetmeden yalnıştan dönmelidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
20

Gerçekler - gençlik kolundaki başkana saldırıyorlar ki demek bu adam en çok iyi partili. Münafıkların okları bu adam yöneldi göre tezgahlarına uymadındandır. Merak ettim açtım baktım feyste paylaşmış. En çok bu gençliğin çalışıyor. Burda yazanlar yazdı kadar partilerine Sadık olsalar daha iyi. Zeki aygün akp seçimi kazanır. Bunlar şirinle ne pazarlıkları olmuş? Bağırıyorlar. İbrahim şirine de sözüm var bunları sen mi fitliyorsun?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
19

Gerçeklere cevap - İyi araştır cebini kim nasıl doldurmuş belli ki ak parti teşkilatındasın git bakalım satın almaya bak bakalım kimler fatura kesmiş belediyeye .Kimler nerden nereye gelmiş iyi araştır.Sonra gençliğin çalıştığını söyle bana .Reis derincede dönen dolapları bi bilse sizi partiye sokmaz partiye .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
17

haydarrrr - bi akpli olarak adayımız hakkında yapılan yorumlardan ötürü çok üzgünüm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
16

ANKETOR - eğer merkeZde yüzde 6 ile önde ise Yenikent ve 60 Evler yüzde 30 olur bu da en az SERTİF GÖKÇENİN 10 BİN OY FARKI ATACAĞI ANLAMINA GELİR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
15

ESENTEPELİ - BU DÖNEM AKPYE OY MOY YOK YETER ARTIK BÜTÜN YİYİCİLER GELİYOR SONRA DERİNCEDE GENÇLER İŞSİZ İLÇEYE YATIRIM YAPILIYOR VE CENAZE YUVASINA ÇEVİRİYORLAR. SOSYAL HİÇBİR ŞEY YOK.ARTIK GENÇ DİNAMİK VE SOSYAL BİR İNSAN GELMELİ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
14

AKLI SELİM - Ah be zeki abi.ibrahim şirini ilçe başkanlığından ettirip belediye başkan adayı çıkarıyorsun sonra kendin gizli gzli ankaralara gidip kendini aday yaptırıyorsun.senin bu iki yüzlülüğünü artık tüm derince biliyor.ilk kez kocaelide egoların yüzünden bir ilçe belediyesini kaybettireceksin.kimse seni istemiyor sende biliyorsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
13

FATİH GÜLLÜ - ZEKİ AYGÜN MİLLETVEKİLİĞİ YAAPRKEN KÜRSÜYE YEMİN TÖRENİ HARİCİNDE ÇIKMIŞ DEĞİL KOCAELİYE HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN BAHÇECİKTE OTURAN SADECE DOĞUM YERİ DERİNCE OLAN BİR İNSAN.DERİNCEYİ MADEM ÇOK SEVİYOSU BUGÜNE KADAR DERİNCE İÇİN BİR TEK ŞEY YAPMAYARAK HANGİ YÜZLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTİYOR.HAK ETMİYOR BENCE.BİR DE YAŞIN GELMİŞ 70E İHTİYACINMI VAR ZEKİ AYGÜN.BU NE DOYUMSUZLUKTUR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
12

SOYLU - derincede malesef son 15 seneden beri CEVAT AYGÜNün dediği oluyor.15 yılda derincede AllAH AŞKINIZ NE YAPILDI VE KUŞ BAKIŞI BAKILDIĞI ZAMAN DERİNCEDE NE DEĞİŞİKLİK GÖRÜLDÜ.140 bin nüfuslu koca bir köy olan DERİNCE malesef hep Cevat Aygün'ün istekleri doğrultusunda kaybetti. haydar aziz anasını ağlattılar.şimdide kardeşi geliyor.hoş bu sefer CEVAT AYGÜN kardeşini istemiyor gözüküyor. sözüm ona soy ismini değiştirsin diyormuş her yerde. ama başkanlığıa oturunca yalakalık yapmaya devam eder.yazık günah be.8 tane adam çıksın sanki adam yokmuş gibi bir yaşlı bunakı getirdiler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
11

Gkhn - sözüm ona görev verildi diye istmiş.hayati yazıcının kapısında yatıp akşama kadar milletvkili bakanlara takla atmaya giden ve yalvaran zeki aygün koltuk hırsını birkez daha gösterdi.bunlar hizmet adamı değil bunlar kendi ceplerinin adamı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
10

DORUK YILMAZ - BU HABERLER CHP'NİN DERİNCEDE İKTİDAR OLACAĞINI ORTAYA KOYUYOR.AK PARTİ İYİKİ ZEKİ AYGÜNÜ ÇIKARDI YOKSA DERİNCEDE CHP ZOR SEÇİMİ KAZANIRDI.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
09

HAKAN - akpnin derince teşkilatı bu dönem çalışmayacak.ilçe başkanı kapasitesiz aday yanlış nasıl seçim alacaklar merak ediyorum?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
08

kemal - ZEKİ ABİ ARTIK BUNADIN BE.ŞİZOFREN HALİNDE BU YAŞTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SOYUNDUN.KİMSEYİ HATIRLAMIYORSUN TANIMIYORSUN NASIL BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPACAK VE DERİNCEYE NE KATKI SUNACAKSIN.ARTIK ÇEKİLMELİYDİN. SENİN YÜZÜNDEN CHP DERİNCEDE SEÇİM KAZANACAK MAALESEF.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
07

Gülenyüz :) - derincede zeki aygün çıkmasada chp seçimi kazanırdı.boşuna adaya yüklenmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
06

SİBEL - ALLAH AŞKINIZA TARAFSIZ OLARAK BAKIN RESİMLERE HANGİSİNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR BEN YORUM YAPMIYORUM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
05

Teşkilat - İbrahim şirinin yanında olanşar ufak ufak zeki abinin yanına yanaştı adnan palanın yanında duran tanju yılmaz meclis üyesi olmak için hemen safını değiştirdi .Tüm ak partililere sesleniyorum ben de bir ak partili olarak zeki aygüne oy vermeyeceğim Elim varmıyor chp ye oy vermeye derince için boş oy atarak genel merkezin yaptığı gibi bende derinceyi makus kaderine bırakıp ilçe teşkilatının tüm kademelerinin istifa edişini izleyeceğim.Zeki abi ankaraya gidip gelip ibrahim şirini ters köşe yaptığı doğrdur .Gönlümüzdesin ibrahim Şirin seni bu dericeye başkan yapmazsak kanımız kurusun .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
04

cevat - zeki aygün derinceye aday olsun soy ismimi değiştiririm diyen cevat nufus müdürlüğüne gittimi acaba ama bunlar sözünün eri degil gidemez bunların tek derdi para cevata yeni soy ismi aranıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
03

Derinceli - Derince de bu anket artık sözün millette olduğunu net ifade ediyor.Adayların nesi vardı da Zeki Bey tercih edildi. Sıra Derinceli de tercih yapacak olan Derince 'li olacak Başiskele de oturup aday olduktan sonra ikametini Derince'ye alan aday düşünsün bence!!!!!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
02

Mehmet tağgür - Ya Allah aşkına derınceye yakısan bır belediye başkanı secin o da sertif gokcedır genc dinamik varlıklı derince halkı yakısan yapacağını bilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50
01

Derince - cevat aygünün bütün entrikaları zeki aygüne maloldu .

2010 dan sonra derince ak partiye çok zarar verdiler zatan ahmeti getirerek ak parti derince dağılmaya başladı. yetmemiş gibi birde ibrahim şirin projesi çıktı. chp sandık müşahitliğinden aldılar belediye başkan aday adayı yaptılar. Allah fırsat vermedi yoksa birde basımıza ak parti adayı olarak getireceklerdi. bular unutulacakmı sandınız. bu sefer ibrahim şirin ve onu buraya getirenler hesabını sandıkta verecek. birini verdi zaten haydar bulut sıra diğerlerinde .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:50