ALEMDAR YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYORMUŞ..!

Derince Belediyesi eski Başkanı Dr. Aziz Alemdar yerel seçimlere hazırlanıyor.

2009-2014 yılları Derince Belediye Başkanlığı yapan Dr. Aziz Alemdar, 2014 yerel seçimlerinde yeniden aday adayı olmuş fakat partisi tarafından aday gösterilmemişti.

Şu an İstanbul’da sağlık sektöründe önemli bir makamda oturan Alemdar aldığımız duyumlara göre 2019 yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanı olmak için çalışmalara başlamış.

Yerel seçimlerde yeniden sahnede olması beklenen ve ciddi bir şekilde seçimlere hazırlanan Alemdar bu kez farklı bir ilçeden aday olmayı düşünüyor.

Konuşulanlara göre Dr. Aziz Alemdar İzmit Belediyesini düşünüyormuş.

Derince’den ziyade İzmit’ten aday olması beklenen Alemdar’ın en büyük güvencesi ise Süleyman Soylu.

Bilindiği üzere Alemdar’ı şu anki oturduğu makama getiren isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

Soylu ile yakinen görüşen ve aday yapması yönünde Soylu’nun gücüyle hareket edecek olan Alemdar bakalım çok istediği İzmit Belediye Başkan adaylığını kapabilecek mi?

08 Tem 2018 - 21:22 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

10

AKLI SELİM - DERİNCEYE NE YAPTIKİ İZMİTE NE YAPSIN.DERİNCEDE HERKESİ KÜSTÜRDÜ VE PROJE ANLAMINDA HAYDARDAN BETER BİR DÖNEM GEÇİRDİ HANGİ MANTIKLA ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜ

YOR?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 21:22
09

doruk - derince artık bıktı trabzonlulardan doğru düzgün biri gelmeli.alemdar zaten hastanelerin başına geldin daha ne istiyorsun.bırakın biraz başkalarının önü açılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 21:22
08

POLAT - NEVZAT DOĞAN VARKEN AZİZ ALEMDARA O KOLTUĞU YEDİRMEZLER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 21:22
06

kolpa - AZİZ BAŞKANDA BİR VEFA DUYGUSU VAR TAMAM ÇOK BÜYÜK PROJE YAPMADI AMA HERKESİ İŞ SAHİBİ YAPTI GENÇLERE SAHİP ÇIKTI YENİDEN GELMESİNİ İSTERİZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 21:22
04

Ali Alp - Oy oranları yüzde iki üç dönemdir derinceyi trabzonlular yönetiyor.Birde kenarda bekleyen arabasının plakası bile 061 olan Derinceye bir faydası olmayan yazıcı var.Artık ilimizi kendini buraya ait hissetmeyenler değil kökü burada olanlar yönetsin.Zaten genel seçim bir ikazdı inşAllah gerekli uyarıyı almıştır Akp.Yerli aday istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 21:22
03

YASİN - yeniden belediye başkanı olsun çünkü 1 liraya kulüp satın almak istiyorum.alemdar sayesinde kısa sürede zengin olunur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 21:22