Ali Haydar Bulut’a bir ballı koltuk daha..!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yine bir ballı koltuğa daha oturdu.

Ali Haydar Bulut’a bir ballı koltuk daha..!
Haber albümü için resme tıklayın

Bir insana Allah yürü ya kulum derse, ne olursa olsun önünü kimse kesemiyor.

Adamın hiçbir kapasitesi, seveni, sevileni olmaz ama nerde ballı koltuk varsa hep o oraya oturur.

Sıradan bir harita mühendisi iken Derince ilçesinde üç ortakla iş yeri açan ancak ortaklarıyla bile anlaşamayan, işini yürütemeyen Ali Haydar Bulut, 2004 yılında AK Parti tarafından aday gösterildi ve belediye başkanı seçildi.

Daha sonra 2009 yılında yeniden aday gösterilmedi fakat Nihat Ergün abisi Sanayi Bakanı iken hemen onu GOSB’un başına getirdi.

Ardından ne hikmetse Bulut yine birilerine kendini şirin gösterdi ve 2014 yılında tekrar aday gösterildi ve 5 yıl boyunca yine Derince Belediye Başkanlığı yaptı.

Belediye Başkanlığı döneminde halkın arasına girmeyen, telefonlara çıkmayan, Derince’ye doğru düzgün faydası olmayan Bulut, kapasitesiz ve sevilmeyen birisi olmasına rağmen hep ballı koltuklarda yer buluyor.

En son 2019 Yerel Seçimlerinden sonra boşta kalan Bulut’un yine güzel bir göreve getirildiği öğrenildi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Melih Han Bilgin’in danışmanı olarak göreve başlayan Bulut, özellikle sondaj gemisinin doğalgaz bulmasıyla gündeme gelmesiyle bu önemli görevde yine gündeme gelmeyi başardı.

TPAO’da danışman olarak görev yapacak olan Bulut’a ne danışacaklar bilmiyoruz ama Bulut yine sondaj gemisinde pozunu vererek havasını atmasını da bilmiş.

Memlekette o kadar kapasiteli adamlar var iken böyle sevimsizlerin bu önemli görevlere getirilmesine biz de şaşıyoruz doğrusu.

20 Eki 2020 - 23:41 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

04

Aklı Selim - AKPden aday gösterilmeyeince CHPye çalışan,cumhurbaşkanının kocaei mitingine katılmayan tek belediye başkanı unvanını taşıyan biri bu kadar aleni AKP düşmanı olmasına rağmen haşen nasıl böyle önemli görevlere getirliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 23:41
03

Engin - Biz kurtulduk Ankara düşünsün Melih gokcekle iyi anlaşırlar oh be

Derince ya ne yaptı mesela ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 23:41
02

ahmet - Bana şahsen 14 bin liralik zarari var baskanlik doneminde benim coluk cocugumun rizki ondan misliyle ciksin insAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 23:41
01

varyemez - Boru hattının başına geçtiyse vay Türkiye nin hâline

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 23:41