ALİ HAYDAR BULUT’TAN ALGI OPERASYONU..!

Bugünlerde Derince’de herkes belediye başkanı Ali Haydar Bulut ve onun yandaşlarının yaymaya çalıştıkları algıyı konuşmaktalar.

Bilindiği üzere Ali Haydar Bulut halkla diyalogu son derece zayıf, belediyecilik yönünde doğru düzgün hizmeti olmayan ki bu nedenle geçtiğimiz yıl yapılan Türkiye genelindeki bir ankette ülkenin en başarısız ilçe belediyesi seçilmişti.

Koca beş yılı sadece bir yelken projesi ile tamamlayan ve alt yapı konusu başta olmak üzere ilçenin geri kalmasında büyük eksiklikleri olan Bulut şimdi 2019 Yerel Seçimlerinde tekrar belediye başkan adayı olmak istiyor.

Daha önce aday olmasında Osman Pepe, Nihat Ergün ve son olarak Fikri Işık’ı arkasına alarak belediye başkan adayı olan Bulut yapılan anketler ve araştırmalarda hep sıfır çektiği için bu kez işi başka bir kanaldan çözmeye başlamış.

Akşama kadar istasyon caddesinde bir mekanda oturan Bulut’un neden orda oturduğu da beli oldu.

Çünkü o mekanın sahibinin Hazine Bakanı Berat Albayrak ile bir akrabalığı varmış.

İşini Berat Albayrak’ın çözdüğünü ve yeniden aday olarak açıklanacağını herkese anlatan Bulut böylelikle bir algı operasyonu başlatmış.

Ne kadar doğru ya da yanlış bilmiyoruz fakat Bulut’un bu algıyı iki haftadan beri yayarak ibrenin kendisine dönmesini istiyormuş.

2014 yılında Aziz Alemdar’dan görevi devir alan Bulut, Alemdar’ın zamanında belediye başkanlık binası ve hemen yanında yapılacak olan kültür merkezi binasının Büyükşehir tarafından ihalesi yapılıp 30 Trilyon bütçenin onaylanmasına rağmen kaprisleri yüzünden iptal etmiş ve o bütçe diğer ilçelere aktarılmıştı.

Şimdi halk bunu unutmuyor.

Bulut yeniden başkan olmayı çok istiyor ve bunun için kendince algı operasyonu yapıyor fakat halkta merak ediyor?

Bu kez gelirse Derince’yi daha ne kadar zarara uğratacak acaba?

Anketlerde, vatandaş nezdinde, kendi ilçe teşkilatı gözünde, milletvekillerinin genelinin istemediği Haydar Bulut bakalım bu kadar engeli aşarak aday gösterilecek mi?

Bunu da hep birlikte göreceğiz.

30 Ara 2018 - 14:45 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

dayı - yazık haydar bşk yediler.çok üzüldük projeler yarım kaldı deniz mh sahipsiz kaldı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Aralık 14:45