AYYILDIZ’DAN DERİNCE’YE 20 MİLYONLUK YATIRIM!

Derinceli iş adamı Mustafa Ayyıldız şu sıralar Derince’ye yapacağı büyük yatırımla konuşuluyor.

Aldığımız duyumlara göre Derince 60 Evler Sahili’nde Körfez ilçenin kesiştiği yerde sahile inilen üst geçidin tam karşısındaki büyük arazi Derince Belediyesi tarafından 49 yıllığına Mustafa Ayyıldız’a yap işlet yöntemiyle verilecek.

Toplam 20 Milyon TL maliyetle bu araziye yüzme havuzu ve otel projesi düşünen Ayyıldız belediyeden tüm bağlantıları yapmış ve büyük bir aksilik olmasa yakın zaman buranın çalışmalarına başlayacakmış.

En son Umuttepe’de büyük bir yurt inşaatı yapan iş adamı Ayyıldız Derince’ye yapacağı bu yatırımla da ilçenin gelişimine katkı sunmuş olacak.

16 Eyl 2019 - 23:21 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

Çayirköylü - Mustafa köylünün malına çökmeyi çok iyi bilir atadan kalan toprakları hisse hisse alarak sonrada dava yoluyla ellerinden almayı çok iyi bilir

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 14:37
04

burak derince - mustafa ayyıldız nerde yağlı iş var hemen kapar ama belediye başkanıda adrese teslim iş yapması doğru değil.20 milyonu olan bi dünya mütahit var niye MUSTAFA AYYILDIZ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 23:21
02

ERKİN - AYYILDIZLARIN DERİNCEDE KİME NE FAYDASI OLMUŞTUR.ALLAH BÖYLE FAYDASIZLARA VERİR ZATEN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 23:21
01

Talip - Adamcılık yokya bunlar rant peşinde altmışlar ellerine kalemi milletin hakkını yiyorlar Allah çoluk çoçuk hakkı yiyenlerin belasını versin masa başında adelet dağıtacak larına peşkeş çekiliyor yazık inşAllah bela ayaklarına bulaşacak ben bu insanlara oy verdim elim kırılsaydı da vermeseydim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 23:21