AYYILDIZ’IN İŞİNİ DÜNÜR BAĞLAMIŞ..!

Geçtiğimiz hafta bu köşeden Derinceli iş adamı Mustafa Ayyıldız’ın Derince’ye yapacağı 20 Milyonluk yatırımından bahsetmiştik...

AYYILDIZ’IN İŞİNİ DÜNÜR BAĞLAMIŞ..!
Haber albümü için resme tıklayın

Söz konusu haberde Derinceli iş adamı Mustafa Ayyıldız’ın Derince 60 Evler Sahil’de yüzme havuzu ve otel projesi kapsamında belediyeden 49 yıllığına yer kiraladığını ve burayı yap-işlet-devret mantığıyla yapacağını belirtmiştik.

Ayyıldız, Derince Belediyesi’nden gerekli izinleri aldı ve buranın çalışmalarına yakın zamanda başlayacak.

Fakat haberimizin ardından buranın nasıl alındığı yönünde dikkat çeken bir detaya ulaştık.

Mustafa Ayyıldız’ın bu işi almasında öncü isim olan Ömer Esastürk’müş.

Ömer Esastürk, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün dünürü.

Ayrıca Mustafa Ayyıldız’ın da şirketinde müdürlük yapmış bir insan.

Halen müdürlük görevine devam ediyor mu bilmiyoruz ama Mustafa Ayyıldız’ın Derince’deki milyonluk işini bağlayan ismin Ömer Esastürk olduğu yakın çevreler tarafından konuşulmakta.

Kısacası Ayyıldız milyonluk işi Esastürk sayesinde bağlamış ve yine büyük bir yatırımla bu kez Derince’de girmekte.

Bilindiği üzere Ayyıldız en son Umuttepe Kampüsü’nde büyük bir yurt binası yapmıştı.

Ömer Esastürk

24 Eyl 2019 - 00:01 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

ÇAYIRKÖYLÜ - Çayirköylü - Mustafa köylünün malına çökmeyi çok iyi bilir atadan kalan toprakları hisse hisse alarak sonrada dava yoluyla ellerinden almayı çok iyi bilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 17:22
03

Esnaf - Mustafa Ayyıldız derincede parmakla gösterilecek en düzgün esnafların başında gelmekte.kendisinin bu yatırımı yapması sadece belediye için değil derince içinde büyük artı olur.hadi hayırlısı :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 00:01
02

Esentepeli - altındaki porşşle 20 yaşındaki üniversteli kızların peşinden düşen biri ne zamandan beri saygın iş adamı olmuş zanparanın teki bu adam.bide sülalesi derincede hacıyım diye dolaşır.zekide zaten böylelerine iş verir başka iş adamımı yok derincede.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 00:01
01

Anaconda - Eğer derince gibi gayya kuyusu olmuş bir mezraya birileri yatırım yapıyorsa bu güzel birşey kimse öküzün altında buzağı aramasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 00:01