BAŞKAN YARDIMCISI KİM OLACAK?

Derince Belediyesi’nde Ayşe Mamat’ın yerine hangi ismin başkan yardımcılığına getirileceği merakla bekleniyor.

Derince Belediyesi’nde Ayşe Mamat’ın görevden alınmasından sonra yerine kimin başkan yardımcısı olacağı halen belli olmadı. Bilindiği üzere belediyede şu an 3 belediye başkan yardımcısı var. Adnan Pala ile Kemal Bayraktar memur kadrosu, İbrahim Şirin ise siyasi kadrodan görev almakta. Siyasi kadrodan bir başkan yardımcısı daha alabilme durumu olan başkan Aygün bakalım Mamat’ın boşalan yerine kimi getirecek? Fen İşleri’nden sorumlu başkan yardımcısı olacak yeni isim hakkında siyasi kulislerde iki kişi konuşulmakta. Konuşulanlara göre yeni başkan yardımcısı ya Ayşe Şiranün ya da Abbas Bayrak olacak. Tabi başka bir isimde getirilebilir. Bunun kararını da başkan Aygün verecek.

14 Kas 2019 - 20:24 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

07

oha - ayşe şiranü mü komikleşmeyin.bütün ailesi dolandırıcı olan birisi başkan yardımcısı olursa derincenin vay haline.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:24
05

Derince - Abbas mı Allah göstermesin bu haliyle yıllardır belediyenin aracını babasının malıgibi kullandı durdu başkan yardımcısı olursa vay geldi belediyenin haline birde abbasda başkan yardımcılığı yapacak kapasite yok

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:24
04

Salman - Abbasmı abbas gitsin başiskelede başkan yrc olsun abbasa sormazlarmı senin derincede kaç tane oy kulanan yakının var abbasda dahil hepsi baş iskelede oy kullanıyorlar Zeki Başkanım bu kişilerden başka belediyede memur yokmu ne yani belediye Adnanın,Abbasın,İsmail Hamza oğlunun babasının dükkanımı bu adamlara her dönem müdürlük ve başkan yardımcılığı veriliyor.bu kişilerin vasıfları ne acaba

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:24
03

Fırt Korkmz - arkadaş şu belediyeye bir tane doğru düzün adam almadılar nerde boş beleş adam varsa hepsi makam sahibi oldular hep haydarın uğursuzluğundan kalan izler bunlar.derince bu gidişle asla köy görünümünden çıkamayacak.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:24
02

PATRON - zeki aygün kimi başkan yarımdımcısı yapacağını iyi bilirrhaydar gibi gerizekalı takımı toplamaz asla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:24
01

Hasan Ağır - Mhp ye verin o makamı.Zeki bey sen yat kalk mHPYE DUA ET YOKSA ŞİMDİ İBO İLE EVİNİZDE OTURUYORDUNUZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:24