Büyükşehir Meclisi’ni bir tek belediye başkanı dinliyor..!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin her meclis toplantısında benzer görüntülere şahit oluyoruz.

İbrahim Karaosmanoğlu’nun yönettiği meclis toplantılarına hemen hemen bütün ilçe belediye başkanları katılım sağlar ve meclis üyeleri de toplantıda hazır bulunur. İlçe belediye başkanları sosyal medyayı yakından takip ettikleri için cep telefonlarını yanlarında getirir ve genellikle meclisi dinlemez görüntüsü verirler. Bakın son meclis toplantısında da bunun en çarpıcı örneği yansıdı. Soldan sağa doğru gittiğimizde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yan yana oturmakta. Resimde görüldüğü gibi meclisi bir tek Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran dinliyor. Geri kalan tüm belediye başkanları ellerindeki cep telefonlarına dalmış bir şeylere bakıyorlar. Bakalım bu resimden sonra başkan Karaosmanoğlu kendisini dinlemeyen belediye başkanlarına uyarıda bulunacak mı?

16 Oca 2017 - 11:17 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.