DERİNCE’DEKİ BU YER KİME VERİLECEK?

Bugünlerde Derince Belediyesi’nin yapmış olduğu tek katlı bir yerin kime verileceği konuşulmakta.

Derince Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde Derince Belediyesi Nikah Salonu ile eski Güvenlik Şube Müdürlüğü’nün ortasındaki alana yapılan bu yer niçin ve kimin için yapılıyor kimse bilmiyor. Mahalle sakinleri ve esnaflar Derince Belediyesi’nin bu yeri kime vereceğini merak ediyor. Şu an tuğla örülen tek katlı yerin yemek salonu olarak birine verileceği söylenmekte. Bakalım sessiz sedasız yapılan bu yer birilerine kıyak olarak mı geçilecek, yoksa söylenenlerin aksine mi gerçekleşecek?

Bunu da hep birlikte göreceğiz.

07 Eki 2018 - 18:37 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

02

soylu - haydarın kime vereceğini herkes biliyor talip yeşilyurtun lokantaısnaı oraya taşıyacak peşkeşçi p..zzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 18:37
01

DERINCELI - LAN GAVAT TALIP YESILYURTUN LOKANTASIMI VAR BELLIKI CAMUR ATICAN NASIL ATARSAM ATIYIM..TALIP YESILYURTUN BELEDIYENIN NE YERINDE NE BIR KURUSUNDA GOZU VAR BUNU TUM DERINCE BILIYOR...AMA BELLIKI SENIN KARIN AGRIN VAR...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 18:37