En şanslı üç meclis üyesi adayı

Yerel seçimler öncesi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte siyasi partilerde belediye başkan adayı olmak isteyen isimler de aday adaylıklarını açıkladı...

Aynı şekilde belediye meclis üyeliği için yine birçok isim müracaatta bulundu.

Özellikle iktidar partisi AKP’de başvuru sayıları adeta tavan yaptı.

İlçelerde ise belediye meclis üyeliği için en çok başvuru yapılan ilçelerin başında Derince yer aldı.

Şimdiye kadar AK Parti Derince’ye belediye meclis üyeliği için birçok isim başvuru da bulundu.

Tabi toplamda 30 kişi aday gösterileceği için herkes şimdi kimlerin aday gösterileceğini, özellikle ilk 15’te kimlerin yer alacağını konuşmaya başlamış.

Aday adaylarına bakıldığı zaman birçok tanınmış ve güçlü isimler göze çarpmakta.

Ancak bu isimlerin içinde özellikle üç isim oldukça dikkat çekmekte.

Bunlar Nurhan Baytak, Yakup Çolak ve Orhan Aydın.

Hem parti içinde hem de Derince genelinde oldukça tanınan ve sevilen isimler olan bu üç isim belediye meclis üyesi adayı olma yönünde çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Nurhan Baytak AK Parti’ye uzun yıllar hizmet etmiş bir dönem mahalle başkanlığı yapmış bir isim.

Aynı şekilde Yakup Çolak da iki dönem mahalle başkanlığı yapmış, yine çeşitli görevlerde bulunmuş tanınmış ve sevilen bir isim.

Orhan Aydın ise uzun yıllardır siyasetin içinde yer alan köklü bir aile yapısına sahip ve bil hassa Yenikent Mahallesi’nde oldukça tanınan ve sevilen bir isim.

Bugünlerde en çok konuşulan isimlerin başında yer alan Baytak, Çolak ve Aydın’ın belediye meclis üyeliği adaylığına kesin bakılmakta ve ilk 15’te de mutlaka yer alacakları konuşulmakta.

Şu an adeta bir belediye başkan adayı gibi çalışan bu üç isim eğer aday gösterilip meclis üyesi seçilirlerse partilerine ve Derince’ye artı değer kazandıracak isimler olacaklardır.

#

15 Kas 2013 - 11:58 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.