ENGİN KOYUN HEP VATANDAŞ İÇİN ÇALIŞIYOR..!

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı siyasi hayatıyla tanınan Engin Koyun şimdi de ticaretten başarı grafiğini günden güne yükseltmeye devam ediyor...

AK Parti’nin Körfez’de üç dönem ilçe başkanlığını yapan ve Körfez’e yapmış olduğu hizmetleriyle ön plana çıkan Koyun, şimdi de ticaretten yine vatandaşa hizmet için çalışmakta.

Bilindiği gibi ilçe başkanları belediye başkanları gibi maaş alan kesim değil, cebinden veren ve gönülden çalışan kesim.

Bunu ilimizde layıkıyla yapan ender siyasetçilerin başında Engin Koyun gelir.

Engin Koyun usta bir siyasetçidir.

Vatandaşın sürekli içinde olan, onların dertleriyle dertlenen ve görev yaptığı ilçeye hizmet sunma noktasında fedakarca çalışmıştır.

Şimdi Koyun, siyasi hayatına il yöneticisi olarak devam etmekte.

Ticaretten ise inşaat sektöründe Baki ailesiyle birleşerek Yelkent İnşaat firmasını kurdu.

Yelkent daha yeni bir firma olmasına rağmen adını bir anda duyurdu.

Yüzlerce insanı daire sahibi yaptı ve yapmaya devam ediyor.

Şu an Yelkent’in en önemli projesi Safir Evleri Projesi.

Geçtiğimiz gün Koyun bu projenin tanıtımı yaptı.

Yenikent Mahallesi’nin en değerli arazine yapılacak kaliteli ve lüks yaşam evleriyle yine çok sayıda vatandaşımız ev sahibi olacak.

Engin Koyun tanıtım toplantında ‘Bizim için her şey öncelikle para değil. Biz bugüne kadar hep vatandaşımız için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Gerçekten de Koyun siyasetteki kalitesini ticarette de ortaya koydu.

Çünkü bugüne kadar taahhüt ettiği her şeyi hem gününden önce yerine getirmeyi başardı, hem de kaliteden ödün vermedi.

Vatandaşın ev sahibi olma noktasında gereken kolaylığı yaptı.

Yakın zamanda inşaat sektöründe ilimizdeki köklü firmaların koltuğuna oturacak düzeyde bir çalışmaya imza atan Engin Koyun vatandaşa hizmet etme noktasında da ilimizin en önemli değerlerinden biri diyebiliriz.

09 Haz 2016 - 13:38 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.