FARUK DENLİ ÜÇ DÖNEMDİR KÖRFEZ’DE İKİNCİ ADAM!

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli uzun yıllardan beri Körfez Belediyesi’nde görev almakta.

FARUK DENLİ ÜÇ DÖNEMDİR KÖRFEZ’DE İKİNCİ ADAM!
FARUK DENLİ ÜÇ DÖNEMDİR KÖRFEZ’DE İKİNCİ ADAM!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Aslen Gümüşhaneli olan ve Hereke’de yaşayan Denli, Yunus Pehlivan’ın belediye başkanlığı döneminde Hereke Koordinatörlüğü’nden Körfez Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmişti.

2014 Yerel Seçimlerinde belediye başkan aday adayı olan Denli, aday gösterilmemiş ve İsmail Baran başkan seçildikten sonra yine başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Son yerel seçimlerde yine aday adayı çıkan fakat aday gösterilmeyen Denli bu kez belediye başkanı seçilen Şener Söğüt’ün ilk atamasını yaptığı isim oldu ve üçüncü kez başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Güven duyulan ve ılımlı yapısı ile her göreve gelen başkanların ikinci isim olarak göreve getirdiği Faruk Denli belediye başkanı olma hayaline kavuşamasa da Körfez Belediyesi’nde son üç dönemdir ikinci adam olma özelliğini koruyor.

Tabi Denli’nin arkasındaki en büyük gücün Fikri Işık olduğunu da unutmamak gerekir.

05 May 2019 - 21:08 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

02

Belediyeden - faruk başkanımız gerçekten çok mükemmel bir insan.belediyemizde onun kalitesinde başka birini de daha görmedim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mayıs 21:08
01

Korfezli - Ya ne ikinci adami faruk denli dedigin adam kukla bugun menfaati icin herseyini satar siz onun icini bilmiyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mayıs 21:08