HANGİ BELEDİYE BAŞKANININ ORTAĞI FETÖ’DAN YURT DIŞINDA?

İlimizde bir belediye başkanı var; öyle tehlikeli ve öyle bir sinsi ki en yakınındaki insanı satacak karakterde diyebiliriz.

Seçilmeden önce gülücükler saçan ve seçildikten sonra da kimseyi tanımayan bu belediye başkanı sadece ve sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket etmekte.

Göreve geldikten sonra kendi partisinin eksi belediye başkanını bile bir anda kötüleyecek kadar karaktersiz olan bu belediye başkanı hal bu ki zamanın da kötülediği eski belediye başkanının desteği sayesinde ilçe başkanı olmuştu.

Vefa nedir bilmeyen ve vurdumduymaz bir tavrı olan bu belediye başkanı daha önce yapı denetim ve inşaat sektöründe iş yapmaktaydı.

Kılkuyruğun teki olan bu belediye başkanının eski ortağının yurt dışında olduğunu öğrendik.

Bu belediye başkanının eski ortağı olan G.K. isimli şahsı öğrendik ki FETÖ’den dolayı yurt dışına kaçmış..!

FETÖ’nün önde gelen isimlerinden olan belediye başkanının ortağının Afrika’da saklandığı bilinmekte.

Ancak bu belediye başkanının ortağıyla çok samimi olması ve işlerinde de yükselmesine sebep olmasına rağmen partisi nasıl onu aday göstererek ödüllendirdi bu da merak konusu?

Bilindiği gibi FETÖ davalarında sadece aranan kişinin ailesi değil, iş yaptığı ortakları da mercek altına alınıyor.

Ama nedense ilimizdeki bir ilçe belediye başkanının bu samimi FETÖ ortaklığı gözden kaçmış.

Şu an kendisi belediye başkanlığı koltuğunda ve abisine milyonluk ihaleler almakla uğraşmakta.

Dini imanı para olan ve paraya tapan bu belediye başkanının 5 yıl içinde ilçeyi sömürmeden yetkililer tarafından incelemeye alınması ilçe ve ülke açısından faydalı olacaktır.

Bizden söylemesi.

23 Eyl 2019 - 23:34 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

iBO - Bu haber eskidi be gaeteci güngör koç 3 yıldır yurt dışında siz daha yeni yazıyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 23:34
04

Adalet - arkadaş milletin 1000 lira bank asya hesabında parası olmasından ötürü cezalar gelirken tek tek araştırılırken görevden alınırken bu Şener efendi neden araştırılımıyor ve neden hapse atılmıyor.Savcıları göreve çağırıyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 23:34
03

Partili - inanki sizin yazılarınıza bayırlıyorum körfez ilçede görev yapıyorum fakat bizim susutuklarımızı siz yazıyor ve insanların nasıl kişllikte olduğunu aynen doğru birşekilde yazmkatasınız devam.çok iyi takip ediyoruz sizi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 23:34
02

Dadaș - Ș,..;S galiba 4 katlı çift daire temelinide atmıș diyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 23:34
01

serzeniş - yüzünü kapatmışsınız fakat herkes kim olduğunu biliyor.bunun birde özel kalem müdürü mesalerle 15 bin lira maşş alıyor onu yazın.evinde oturur my bakerde çayını içer belediyeden mesai yazdırır.bunlar haramzade köpekler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 23:34