HEM DERİNCE BELEDİYESİ HEM DE KÜTAHYA’DA ÇALIŞIYOR..!

Derince Belediyesi’nde personel olarak görev yapan Mehmet Subas’ın aynı zamanda Kütahya Tavşanlı Linyitspor’da yardımcı antrenör olarak çalıştığı öğrenildi.

HEM DERİNCE BELEDİYESİ HEM DE KÜTAHYA’DA ÇALIŞIYOR..!
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediyesi’nde personel olarak görev yaptığı bilinen Mehmet Subas’ın aynı zamanda Kütahya Tavşanlı Linyitspor’da yardımcı antrenör olarak çalışması Derince’de herkesin dilinde. Belediyeye işe girmek için ihtiyaç sahibi ve çalışacak onca insan var iken Mehmet Subas’ın sürekli Kütahya’da idmanlarda olup aynı zamanda Derince Belediyesi’nden maaş alması büyük bir haksızlık. Belediye başkanı Zeki Aygün bu durumdan haberdar mı bilmiyoruz ama bu haksızlığın bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.

13 Kas 2019 - 12:50 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

nuri - zeki başkan biz gençler işsiziz bu tür bankamatikçileri gönderin bizi alın esentepede işsiz gezen birçok genç var.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 12:50
05

Ebru - Bu birşey mi Ümit bey,siz Derince belediyesi dermek bünyesinde işe 1-2 saat uğrayıp maaş alanları yazın esas

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 12:50
04

....... - Sizi Dermek ten aldılar kuyruk acınız var herhalde insanlara çamur atmayı iyi bilirsin seninde kim olduğunu herkes tahmin edebiliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 12:50
03

Şahbaz - Talipten derince kurtuldu ama kendi gibi beleş maaş alanlarıda yanına alıp derinceyi sömürmeye devam ediyolar.KEMAL BAYRAKTAR şu adamı işten attır zeki başkana bırakma.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 12:50
02

soner - haber doğru fakat mehmet subas ücretsiz izin istedi belediyeden ancak belediye buna izin vermedi burada mehmetin değil belediyenin suçu var.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 12:50
01

Hayri - Hic bir vasfı olmayıp tepeden müdür olanlar ve alt yapıda orda burda gorev alanlardanda bahsedin. Adam yıllık izne cıkmış ne yaparsa yapar kime ne bundan

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 12:50