Hüseyin Demir, Davutoğlu’nu tebrik etti

AK Parti’nin ilimizdeki neferlerinden olan ve partisi için her zaman elinden gelen tüm fedakarlığı gösteren il yöneticisi Hüseyin Demir, genel başkanlarının seçileceği kurultaya katıldı...

İlimizdeki sayılı büyük kongre delegelerinden olan Hüseyin Demir geçtiğimiz gün Ankara’ya oy kullanmaya gitti. Hem parti genel başkanı hem de başkanları için oy kullanan Demir, Ahmet Davutoğlu ile birlikte bir süre sohbet etti. Davutoğlu’nu geçmişten tanıyan ve iyi hukuku olan Demir, hem tebrik etti hem de Kocaeli heyeti olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Kongre salonunda Ahmet Davutoğlu’nun yanına oturan nadir kişilerden olan Hüseyin Demir bu anı fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitesinden paylaştı. Biz de o anı sizlerle paylaşmak istedik.

30 Ağu 2014 - 13:52 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.