İBRAHİM ÇIRPAN İGSAŞ’A İŞ YAPMAYA BAŞLAMIŞ..!

Körfez Belediyesi’nde maalesef yeni yönetim gözünü adeta TÜPRAŞ’a dikmiş..!

Bilindiği üzere Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt yeni yapılacak OYAK Limanı’nın işini abisine ya da kendi yandaşına vermek için girişimlerde bulunmuştu.

Ancak Söğüt gibi onunla birlikte bu seçimde aday olan ve ilk kez meclis üyesi ve ardından belediye başkan yardımcılığına getirilen İbrahim Çırpan da aynı yolda diyebiliriz.

Körfez’i ‘KEMİRMEK’ için yolan çıkan bu ikili nerde rant varsa hemen kendilerine çevirmekteler.

Son gelen bilgi ise İbrahim Çırpan’ın TÜPRAŞ içinde yer alan İGSAŞ’tan çelik konstrüksiyon işini aldığı…

Mali müşavir olan ve aynı zamanda inşaat işleriyle de uğraşan Çırpan İGSAŞ’taki çelik konstrüksiyon işiyle güzel para kazanacak.

Şu an Ağadere’de inşaatı devam eden Çırpan, Şener Söğüt ile birlikte Körfez’i kemirecek ekibin başında yer almakta.

Göreve geldikten sonra sürekli eski başkan İsmail Baran’ın çok borç bıraktığını yok işte ‘malı götürdü’ şeklinde ifadeler kullanan Söğüt ile Çırpan, anlaşılan o ki başkalarına iftira attıklarını kendileri yapmakta.

Daha görevin 6. ayında bu kadar gözleri para hırsıyla bürünen bu ikiliye karşı artık yüksek yerlerden uyarı gelmesi gerektiğini düşünmekteyiz.

Yoksa Körfez’de bu ikiliden başka kimse iş yapamayacak ve kimse para kazanamayacak!

07 Eki 2019 - 22:43 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

15

KAMERUN - İtin yoldaşı İT olur zaten.kemirsinler BAKALIM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
14

KOLPA - yahu bunlar sürekli dinden imandan bahsederek nasıl bu kul hakkı ve çaldıklarıyla öteki dünyada hesap vereceklerer demekki bunlarun dini imanıda yalan bunlar belediyeye HARAMZADE OLARAK GELMİŞLER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
13

Erdal - İnsanların dinini sorgulamak sanamı kaldı KOLPA! İbrahim Çırpan'ı tanımadığın için böyle saygısızca yorum yapıyosun haddini bil!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
11

Belediyeden - Boyuna İsmail başkana b.. atıyorlar herkes herşeyi biliyor bunlar koltuktan düşünce ismail başkan gibi KÖRFEZde dolaşamayacaklar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
10

Doğruya Dopru - Bu şenerle ekibi tam ŞAM ŞEYTANI Çıktı be!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
09

İbrahim tezel - Selçuk kale arkadaşım o meram iş merkezindeki dükkanı ben sattım ibrahim bey e kaç tl ye sattığımı çok iyi biliyorum kaç tl kredi kullandığını da çok iyi biliyorum. Bilmeden iftira atmayın lütfen. O taşınmazı aldığı tarihte de Akp ile alakalı bir durumu yoktu başkan yardımcısı falan da değildi. Dikkatli ithamlarda bulunun. Gerisi beni ilgilendirmez siyasetle de işim olmaz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
08

Körfezli - Yapmayın Allah aşkına. At izini it izi ile karıştırıyorsunuz. Adam devletten yada belediyeden iş almamış. Özel sektörden iş almış ve devam eden inşaatı varmış. Ne olmuş. Haberden çok net olarak anladığım sizin bu arkadaşla kişisel probleminiz var gibi duruyor. Biraz İnsaflı ve adil olmalısınız bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
07

Selçuk kale - arkadaş bu adam çiftlikte köhne bir binada3-5 kişinin defterini tutuyordu.AK Partiye girdi Meram iş merkezinden milyonluk dükkan aldı şimdide milyonluk işler alıyor bu nasıl iş.bu siyasete bizde girelim ya çalışmakla para kazanılmıyor ÇALARAK kazanılıyor belli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
06

Vedat K. - belediyede 3 dönemdir başkan yardımcısı olan FARUK DENLİ neden bunlar gibi çalmadı çünkü o hırsız değil haram yemez.bu ve şenerin ne kadar parayı sevdiğini ve nasıl haramzade köpek olduklarını cümle alem biliyor.ŞENER SÖĞÜT önündeki tabaktan yemek yerken başka dolu tabak verilince kendi tabağını atan ve hep doluyu yiyen bir cinstir.Bunlar Körfzi fena sömürecekler o yüzden gereken yerlere şikayet edileceklerdir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
05

SEVGİ - BİRDE GOOGLEDE UMRE RESİMLERİ VAR BUNLAR UMREYİDE KİRLETTİLER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
04

ERDAL - Kimsenin dinini,imanını sorgulamak senin haddine değil KOLPA EFENDİ! Tabiki hatalar yanlışlar eleştirilecek.Ama eleştirirken saygı çerçevesinde eleştireceksin. Söylendiği gibi kişisel problemleri olanlar klavye başında insan karalama peşinde.İFTİRA AT İZİ KALSIN! yazık çok yazık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
03

ELY - ÇOK KLASİK BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR DER YORUM YAPAN ŞAHSİYETLERE ARKADAŞIM KARALAMAK , ÇAMUR ATMAK NE KADAR KOLAY DEĞİL Mİ KLAVYE DELİKANLILARI OLMAYIN. KİMSE KİMSENİN DİNİNİ GÖRÜŞÜNÜ SORGULAYAMAZ HADDİNİZİ BİLİN...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
02

Kadimdost - İbrahim Çırpanı yakınen tanıyan biriyim isim lazım değil.kendisi dürüst namuslu bir insandır.fakat Şener söğütün ekibinde yer alması onu yanlış yollara sürükleyebilir çünkü Şener Söğüt'ün ne kadar AT HIRSIZI olduğunu herkes bilir.ben onun yerinde olsam başkan yardımcığı görevini bırakırım.ihtiyacı da yok çünkü oradan gelecek maaşa.Söğütün tüm kirli çamaşırlarını örtmek için bu yola giren İbrahim Çırpan yol yakınden bu yoldan dönmelidir bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43
01

Kral - Birakin bu işleri.yerken sizi çagirmadimi ? Memleketin kuruşunu çalan herkim olursa olsun.din dil ırk farketmez çolugundan cocugundan çiksin.burnundan gelsin.kolay can veremesin.topragin altina inanmayan için sorun yok sözüm inananlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:43