İbrahim Şirin en çok kime güveniyor?

AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmak için uzun zamandan beri çalışıyor.

Belediye başkan adayı olma niyetinin var olduğunu artık her anlamda belli eden ve yakın çevresine de söyleyen Şirin arkasını sağlama almak için sürekli görüşmeler halinde.

Siyasette yeni bir yüz olduğu için oldukça pasif bir dönem geçiren ve sıradan bir ilçe başkanlığı yapan Şirin, şansının az olduğunu ve karşısında daha güçlü ve kapasiteli adayların bulunmasından ötürü işi mümkün olduğunca sağlama almaya çalışıyor.

Bu yönde en çok Cevat Aygün’e güveniyor.

Sabah akşam Aygün ile oturan ve benzin istasyonlarındaki köftecilerde yemekler yiyen Şirin aday olmak için sürekli Aygün’e baskı yapıyormuş.

Bilindiği üzere Aziz Alemdar ile Haydar Bulut’un aday olmalarında hep Aygün’ün parmağı var.

Ancak Cevat Aygün’ün kardeşi Zeki Aygün’ün artık partide bir vasfı kalmadığı için nasıl bir etkisi olacak merak konusu?

Bakalım Şirin çok güvendiği Cevat Abisinin desteğini alabilecek mi? Ve hayal ettiği belediye başkan adaylığına kavuşacak mı?

Bunu da hep birlikte göreceğiz.

18 Eki 2018 - 16:50 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

08

biri - cevat abi nezaman akpartiye üye oldu da kararlar veriyor vekil kardeşide niye partiye üye deil alparti üyeleri salakmı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
07

Derinceli - Acaba Şirine kim güveniyor. Hangi başarıda adı varkı aday olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
06

MEHMET - YA KARDEŞİM DERİNCE NEDEN HEP BİR İKİ KİŞİNİN İKİ DUDAĞINDA YÖNETİLİYOR.CEVAT AYGÜN DERİCNEDEN BÜYÜK MÜ.NE ÖZELLİĞİ VAR. KAPASİTESİ NE.YAŞLI BUNAĞIN TEKİ ARTIK BASTONLA YÜRÜME VAKTİ GELDİ.BU İŞLERE BURNUNU SOKMASIN ARTIK DERİNCE KAYBEDİYOR ÇÜNKÜ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
05

MUHBİR - İBRAHİM ŞİRİN BEDEVADAN İLÇE BAŞKANI OLDU BU NE DOYUMULUK KAPASİTESİ NE MESLEĞİ NEBELDİYE BAŞKANLIĞINI HAK ETSİM.DAHA KİMSE NE İŞ YAPTIĞINI BİLMİYOR.AMA DERİNCEYİ İKTİDARIN NİMETLERİYLE SÖVÜŞLÜYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
04

Ali Alp - Reis ne derse o olur.Cevatın ne ağırlığı var partide.Bedavadan haber yapmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
03

İzmitli 41 - Derincede Ak Partiye en büyük zararı Cevat ve Zeki Aygün kardeşlerle Bu İbrahim ve yardımcısı Koray verdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
02

derinceli - artık yok Fikri ışık getirdi yok Zeki Aygün götürdü yok şu belirledi günleri geride kaldı kim Derincenin haklarını savunmuş kim halkın gönlünde yer etmiş ise o adam aday olacak gerisi teferruattır İbrahim Şirini kimin cenazesinde gördünüz kimin yanına gitti kendi yanındaki 3-5 kişiden başka hangi ortak akla önem verdi birde onu hiç yoktan alıp getiren Haydar abisine yanlış yapmasını ona yakıştıramadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50
01

Karslı - Burdan bedava delikanlilik yapmayın cok zorunuz varsa yada yureginiz varsa aleni soleyin he sunu soliyim ilce.baskaninin aleyini konusmak haddiniz degildir o sokaklar dar olur birilerini piyani olupta kopeklik yapmayin . Adam olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:50