KOCAELİ VALİSİ HÜSEYİN AKSOY KAZA GEÇİRDİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, küçük ve talihsiz bir kaza geçirdi. Aksoy’un kolu alçıya alındı ancak Vali Aksoy görevinin başına döndü.

Avrupa Günü kutlamaları çerçevesinde, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte 300 kişilik bisikletli grup, Osmangazi Köprüsü'nden geçmişti. İzmit Körfezi'ni birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü'nden bisikletle geçilen etkinliğe katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy talihsiz bir kaza geçirdi. Bu kazanın ardından kolu alçıya alınan Hüseyin Aksoy, bir süre istirahat etti ancak sonrasında işinin başına döndü. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un kolunun bir süre daha alçıda kalacağı öğrenildi.

16 May 2019 - 14:22 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.