Koray Merdan hakkında bilinmeyenler?

İktidar partisi AKP’nin ilçe başkan adayları belirlendikten sonra kongreler gerçekleşecek ve yeni isimler ilçe başkanlığı koltuğuna oturacaktı.

Koray Merdan hakkında bilinmeyenler?
Haber albümü için resme tıklayın

Ancak yaşanan pandemi sürecinden ötürü kongreler gerçekleşemedi.

Şu an isimleri genel merkez tarafından açıklanan ilçe başkan adayları halen koltuğa oturamadılar.

Ve ne zaman kongrelerin gerçekleşeceği ise henüz nette değil.

Ancak Eylül ayının sonuna kadar bu işin bitmesi bekleniyor.

Biz bu yazımızda AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’ndan ve onun adayından bahsetmek istiyoruz.

Selçuk Çakıroğlu’nun şu an hali hazırda ilçe başkanı olduğu AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nda ilçe yöneticisi ve de ilçe başkan yardımcısı olan Koray Merdan ilçe başkan adayı olarak ismi açıklanmış ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede ilçe başkanı olarak ilan edilecek.

Koray Merdan doğma büyüme Derinceli.

Medikal işiyle uğraşmakta.

Siyaseten AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunmuş ve şimdiye kadar kendisine verilen her görevi de layıkıyla yerine getirmiş bir isim.

Merdan’ın 6 isim içinden adaylığının açıklanması kamuoyunda hiç tepki görmediği gibi oldukça da olumlu karşılandı.

Çünkü Koray Merdan düzgün bir kişi, itibarlı bir aileye sahip ve de işinde de şimdiye kadar prensipli çalışmış bir insan.

Adının açıklamasından sonra kendisi hakkında daha fazla bilinmeyenleri ortaya çıkan Merdan gerçekten şaşırtan davranışlara sahip.

Örneğin çok yardımsever bir kişiliğe sahipmiş Merdan.

Yardımlarını gizli gizli yapan ve hiçbir şekilde duyulmasına izin vermeyen Merdan’ın bu yapısı ona olan bakış açışını son derece değiştirmekteymiş.

İnsanlar, siyasilere genelde şüpheyle baktıkları için hele hele iktidar partisinde ilçe başkanlığı yapıp adeta kendi zenginliklerini ilan edenlere de şahit olduklarından ötürü artık güvenilir ya da sözüne itibar edecek siyasileri görmek istiyorlar.

Koray Merdan o kişilerden biri.

Daha koltuğa oturamamasına rağmen, her yerde başkan olarak karşılanan, sessiz ve saygın kişiliğiyle insanların takdirini kazanan ve sürekli içinde olan Merdan, Çakıroğlu’nun eksikliklerini ve de partinin Derince’deki oylarının artmasında kuşkusuz ciddi çalışmalara imza atacak.

Kendisiyle tanışan herkesin çok sevdiği Merdan’ın ilçe başkanlığı koltuğuna oturmasını, yine kendisinden çok partilileri ve Derince halkı bir an önce sabırsızlıkla bekliyormuş.

Daha şimdiden adından hep övgüyle bahsedilen Koray Merdan’ın ilçe başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra da başarılı çalışmalarından bahsedileceği gözükmekte.

Kısacası Koray Merdan ilçe başkanı olduktan sonra ilimizde ezber bozacak bir ilçe başkanı da olmaya aday.

Bakalım önümüzdeki süreçte Merdan hakkında haklı çıkacak mıyız?

Bunu da hep birlikte göreceğiz.

AK Parti Derince İlçe Başkan Adayı Koray Merdan.

06 Tem 2020 - 17:48 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

15

Aklı Selim - Gümdem gazetesi hiç AK PARTİ camiazınsdan birini övermiydi hayret doğrusu bizde şaşırdık :)))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
14

Belediyespor - sporcular taraftarlar herkesin göz bebeği ve beklentimiz çok yüksek kendisinden AK PARTİ doğru bir karar verdi Allah utandırmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
13

TEŞKİLAT - KORAY BAŞKAN ADAMIN KRALI ZATEN TEŞKİLAT SONUNA KADAR ARKASINDA BİZ HER İSMİN YANINDA DURURDUK AMA KORAY BAŞKANIN ADAMLIĞINDAN ÖTÜRÜ SONUNA KADAR ARKASINDA DURACAĞIZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
12

Hatice - Koray Başkan için çok doğru yazmışsınız zamanında yan komşumuzun fakir ailesine yaptığı yardıma şahit birisiyim hiç kibirli değil çok samimi bir insan.ak parti böyle insanların değerini bilmeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
11

Kemal - halkla partiyle belediyle herkesle arası iyi zaten hakkında kötü yazılamazki herkes kalitesini biliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
09

Meydan - EKibini bakalım nasıl oluşturacak tek kişinin varlığı yetmez teşkilat bir bütün olmalıki yoksa yerel seçim yaklaşıyor sertif gökçe güçlü teşkilat olmasa siler hepsini bunların hesabını iyi yapmalılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
08

OFLU - Negüzel kaleme almışsınız bundan daha güzel bir insan anlatılamazdı edep saygı gerçekten hepsini en iyi taşıyorgüzel kardeşim benim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
07

Derinceli - Kalitesiyle ön plana çıkacak bir şahsiyet Koray merdana başarılar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
06

Tugay k. - Adam gibi adam geçen secimde ilkokul mezunlarını doldurdu meclis üyesi olarak doldurdu ibrahim şirin ile selçuk çakıroğlu onlar ve ekibi kalsa zaten akparti derincede secim alamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
05

Tugay41 - Gerçekten çok mütavazi bir insan her kesime partili partisiz ayrım yapmayan sosyal medya da bile inanların gönlünde taht kuran bir bir Başkandır Allah yar ve yardımcısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
03

muhalif - madem çok başarılı bir siyasetçide şimdi derine akpnin içler acısı hali neden var halkın arasına giremiyorlar ve üye sayılarındada büyük düşüş var.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
02

KOLPA - Koltuğa oturunca iş değişir koray merdanda koltuğa otursun görcez değişiyormu değişmiyormu.selçuk gibi çalma peşine düşerse zaten kafadan kaybeder yoksa devamlı kalır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48
01

Aslan Er - Acaba onu yönetimine alıp kamuoyuna tanıtan,İbrahim Şirinin yanından ayrılmayan koray şimdiİbrahim ile niye araları açık.Kendisi kim güçlüyse onun yanındadır.Yardımında reklamı olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:48