Milletvekili Şeker’den Durdağ’a geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önce ki gün Derince’de bir takım ziyaretlerde bulundu...

Milletvekili Şeker’e ilçe başkanı İbrahim Şirin ve ilçe yöneticilerinden bazı isimler eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde mide kanamasından dolayı hastaneye kaldırılan AK Parti Derince eski İlçe Yöneticisi ve Bodüsan Mobilya Fabrikası’nın sahibi Barış Durdağ’a, milletvekili Şeker ve beraberindekiler geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Barış Durdağ’ı evinde ziyaret eden milletvekili Şeker, hem Barış Durdağ’a hem de babası Şakin Durdağ’a geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Barış Durdağ, milletvekili İlyas Şeker ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu.

16 Mar 2016 - 23:29 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.