MRC HOLDİNG HAKKINDA ŞOK YORUMLAR..!

Körfez Yarımca’da kiralık bir binada hizmet veren MRC Holding hakkında şok yorumlar yapılmakta.

MRC HOLDİNG HAKKINDA ŞOK YORUMLAR..!
MRC HOLDİNG HAKKINDA ŞOK YORUMLAR..!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet Hüsamettin Örkmez’in yönetim kurulu başkanı olduğu MRC Holding yakın zamanda kurulmuş bir şirket. Körfez Yarımca’da Eran Mühendislik’in daha önce oturduğu binada kiracı olarak hizmet veren MRC Holding hakkında hiç olumlu şeyler söylenmiyor. Aynı zamanda Kocaeli Siirt Vakfı Başkanı olan Mehmet Hüsamettin Örkmez geçtiğimiz hafta bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyarete şirket genel koordinatörü Göksun Göker ile gitmişti Örkmez. Bu normal ve sıradan bir ziyaret haberinin altına gelen yorumlar ise şok etkisi yaratmıştı.

İKİ YILDIR PROJEYE BAŞLAMADILAR

Yapılan yorumlar hakkında cevap veremeyen ve telefonlara da çıkmayan şirket yetkilileri acaba yapılan yorumları hak ediyorlar mı bunu biz de merak ediyoruz. 2017 yılının başında Başiskele bölgesine termal tesis ve üniversite kurulacağını açıklayan MRC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Örkmez’in bu söylediği projelere iki yıldan beri hiç başlamamış olması da yapılan yorumları doğrulur niteliğinde. Günlerdir Körfez kamuoyu tarafından konuşulan yorumları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İşte MRC Holding ve Mehmet Hüsamettin Örkmez hakkında yapılan yorumların bazıları;

Göksun GÖKER

08 Oca 2019 - 16:45 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

09

Celal - hayatımda bu kadar terbıyesız ve dolandırıcı bir çeye görmedim herkes cok dilkat etsin ucan kuşa borcları var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 20:16
08

Şenol - Şu anda Bostancıda GG Beauty adlı güzellik merkezini işletiyorlar. Reklam işlerini yaptım ve 3500 ₺ alacağım kaldı. Heryerenreklam ettim. Bütün sosyal medya hesaplarını kapattırdım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 09:02
07

Alacaklı - GEÇEN YIL BENDEN MALZEME ALDILAR 2 BİN TL İÇİN TELEFONLARIMI AÇMIYORLAR.BEN 2 BİN TL İÇİN ARAMAYA ÇEKİNİYORUM AMA BUNLAR 500 MİLYARLIK ARABALARA BİNİP 2 BİN TL Yİ ÖDEMEMEK İÇİN KAÇAK YAŞIYORLAR. ŞU AN PİYASADA HÜSAMETTİN BEYİN ADI TOKATÇIYA ÇIKTI.ODA BUNU BİLİYOR YORUMLARDADA HERKES SÖYLÜYOR.BEN ÜZLÜYORUM.YAKIŞMIYOR BİR İNSAN PARA İÇİN İTİBARINI ZEDELEMEMELİ.BİR İNSANIN PARASI OLMAZ VEYA BATAR ONUN HAKKINDA YORUM YAPMAM AMA 500 MİLYARLIK ARABALARLA ÖZEL ŞOFÖRLERLE GEZİP İŞÇİSİNİN ESNAFIN PARASINI ÖDEMEMEKTE ADAMLIK DEĞİL.KUSURA BAKMAYIN YANİ.İNSANLARI KERİZ YERİNE KOYUP LÜKS İÇİNDE YAŞAMAK NE KADAR ADAMLIKTIR.HÜSAMETTİN BEY BU YORUMLAR VE HABERLERDEN SONRA ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMELİDİR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45
06

gizli - Merhaba Kocaeli halkı

MRC HOLDİNG DİYE BİR HOLDİNG YOKTUR SADECE İSMİ HOLDİNGTİR ÜNVANI ANONİM ŞİRKETİDİR TERMAL PROJE YAPICAZ DİYE BÜTÜN KOCAELİ KANDIRIP DURULAR YABANCI YATIRIMCILARIMIZ VAR DERLER AMA HIC BİRŞEY YOK ORTADA HERKEZİ KANDIRIP DURURLAR SONRA BÜTÜN SUÇLARI

KOCAELİMİZİN BÜYÜKŞEHRİNE ATARLAR

MEMET HÜSAMETTİN ÖRKMEZ DÜPE DÜZ YALANCI VE DOLANDIRICIDIR

KENDİSİNİ EMİNE ERDOĞANIN ARKABASI DİYE TANITIP İŞ YAPMAYA CALSIIYOR AMA HİÇ BİR AKRABAĞLIĞI YOKTUR SADECE VE SADECE AYNI MEMLEKETLİDİRLER

ARAP YAPITIRIMCILARINN OLMASIDA YALANDIR SURİYEDEN GETİRDİĞİ ADAMLARI YATIRIMCI DİYE KOCAELİ HALKINA TANITMAYA CALISIYORLAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45
05

MRC HOLDING - Sayın Yetkili ,

Belgeler ile beraber tüm resmi açıklamaları yapmak adına yapılan basın toplantısına basın kuruluşunuz yazılı ve sözlü olarak 2 defa davet edilmiş olmasına rağmen; haber yapmış olduğunuz halde katılmadığınızı kamaoyuna bildirmek isteriz. Ticari faaliyetlerin gerçekliğini ve gerçek gündemin de haber niteliği taşıdığını birkez daha hatırlatmak isteriz.

MRC HOLDING

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45
04

Mahmut el sabah - Bu Mrcnin ciğerini bilirim ben. Öyle şeyler yazarımki 2 güne kimsenin yüzüne bakamazlar. Benden sizlere tavsiye selam bile vermeyin bunlara. Bir arkadaş 500 milyarlık arabalara biniyor demiş. Çok güldüm buna, kardeş Göksun gökerin bindiği beyaz Mercedes pert toplama satsan şahin parası, Hüsamettinin bindiği siyah mrc plakalı araç aynı pert toplama vede tüplü. Oğlunun araba aynı yani hepsi beş kuruş etmez, bukadar büyütüp kaale almayın bunları. Yok sayın yok olup gitsinler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45
03

Şerif - haberde eksik yok fazla var sizi kutlarım bu haberler çıkmasa bunların düzeleceğide yok.herkes bu piyasada kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.mrcde bıraksın bu boş işleri milletin parasını ödesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45
02

Cevat kelle - MAŞALLAH AĞZI OLAN, BİLEN BİLMEYEN KONUŞMUŞ DURMUŞ. BEN BİZZATİ BU İNSANLARA HİZMETTE BULUNMUŞ BİR İNSANIM. EVET HER İŞVEREN GİBİ KÖTÜ YANLARI VAR. BENİM YORUMUM BİRAZ ŞAHISLARINA OLACAK, HÜSAMETTİN BEY ŞEKER GİBİ ADAMDIR, YANINDA BULUNDUĞUM DÜNEM İÇİNDE NE BİR KÖTÜ SÜZÜNÜ NE KÖTÜ BİR HAREKETİNİ GÖRMÜŞÜMDÜR, SİZ KENDİNİZİ BİLİR VE O SEVİYEDE OLDUĞUNUZU BİLİRSENİZ, ÇALIŞANIYLA CAN CİGERDİR. BİR İŞİNİZ OLSUN ONU KENDİ İŞİ SAYAR.BENİM İÇİN HOLDİG PATRONUYMUŞ, KAPORTA USTASIYMIŞ AYNI SAYGI VE SEVİYEDEDİR İNSANİ DEĞERLERİNİ YİTİRMİŞSE, NE PATRONLAR GÖRDÜK EY YAWRUM EY. AMA KARALAYACAKSANIZ GİDİN İZMİTİN KÖKLÜ FİRMALARI VAR ÇALIŞANININ SIRTINDAN GEÇİNEN, FAİZDE PARA TUTUP ONUNLA GEÇİNEN NİCE MASON HİZMETKARI PATRONLAR VAR, ONLARIDA ADINIZ GİBİ BİLİYOR AMA GIKINIZI ÇIKARTAMIYORSUNUZ. İNSAN BİRBİRİNİN AYNASIDIR, SİZLER KENDİNİZ GİBİ GÖRMEK İSTİYORSUNUZ, SORUN SADECE BURADA. GİDİNDE 2 MİLYONLUK ARABALARLA GEZEN HARAMZADELERİ HABER YAPIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45
01

Göksun Göker - Sevgili yayın kuruluşu

Yapmıs oldugunuz haber icin öncelikle çok üzgün olduğumu iletmek isterim.Nedeni haberin niteliği değil; kurulmuş olan cümlelerin ne başı mevcut ne sonu.Haberin "haber niteliği" taşıması için bir gündemi olmasi gereklidir.Siz firmamizi karalamak adina (sebebi delilleri ile kamaoyunda daha sonra paylaşilacaktir) bir paylasimda ( maalesef haber diyemiyorum).Ayrica haber altina yapilan yorumlarda yine ayni dil ve tarz ile yazilmis olmasi ayri bir ironidir.

Bu yorum yine sizin onayiniz ile paylasilacagindan dolayi;yayınlanmama ihtimaline karsi ;cok yakin bir tarihte tarafimiza iletmis oldugunuz yazi ve taleplerinizi tum halkimiz ile paylasacagimizi iletmek isteriz

Goksun Goker

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 16:45